Beszállítók Partnerséggel bővíti portfólióját a Knorr-Bremse

Partnerséggel bővíti portfólióját a Knorr-Bremse

autopro.hu | 2022.09.09 08:18

Partnerséggel bővíti portfólióját a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetőjének és más vasúti- és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítójának – utópiaci márkája, a Knorr-Bremse TruckServices stratégiai partnerséget köt a kerékcsapágy megoldásokat szállító Fersa Bearings-szel. A Knorr-Bremse TruckServices azonnali hatállyal a kerékcsapágyak és kerékagyak stratégiai értékesítési partnerévé válik. A Fersa termékek kiegészítik a cég saját kerékagy portfólióját.

Hirdetés

Andreas Wimmer, A Knorr-Bremse Igazgatótanácsának tagja örömét fejezte ki a partnerség kapcsán: „Nagyon örülünk, hogy partnerségre léphetünk a Fersa Bearings-szel, ők ideális partnerek a kerékcsapágyas megoldásokhoz. A Knorr-Bremse-hez hasonlóan a Fersa Bearings is olyan eredeti beszállító, amely a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági szabványok szerint dolgozik. Mivel mindkét cég az utópiaci szektorban dolgozik együtt, szakértelmünk és termékkínálatunk rendkívül jól kiegészíti egymást.”

Alexander Wagner, A Knorr-Bremse Haszonjármű Üzletág Utópiacának/TruckServices EMEA alelnöke hozzáteszi, hogy: „Ezzel a portfólióbővítéssel immár teljes pótalkatrész csomagot kínálhatunk ügyfeleinknek a kerékagyakhoz. Nemcsak a Fersa Bearings termékekkel bővítjük kínálatunkat, hanem műhelyeinket is felszereljük a szükséges eszközökkel. Várjuk, hogy a Fersa Bearings csapatával dolgozhassunk!”

Kihasználják a szinergiákat

Carlos Oehling, a Fersa Bearings vezérigazgatója nagyon pozitívan nyilatkozott: „OE beszállítóként nagyon izgatottak vagyunk a Knorr-Bremse-vel kötött közös partnerségünk miatt. A Knorr-Bremse TruckServices erős partnerhálózattal rendelkezik az utópiacon, és ez valódi lehetőséget jelent arra, hogy kerékcsapágyas megoldásainkkal még nagyobb piaci részesedést érjünk el. Ez a partnerség létfontosságú szinergiákat hoz létre, miközben igyekszünk tovább bővíteni utópiaci üzletágunkat.”

A Fersa Bearings a hajtáslánc-megoldások európai gyártója, amelyre a világ vezető OE és Tier 1 gyártói támaszkodnak. A Fersa csoporthoz tartozó cég európai és egyesült államokbeli haszongépjárművekre specializálódott. A Fersa Bearings kiváló minőségű, innovatív és átfogó megoldásokat kínál a nagy hatékonyságú differenciálmű-váltók és automata sebességváltók, valamint a haszongépjárművek nagy teljesítményű kerékvégeinek javításához.

A Knorr-Bremse konszern müncheni székhelyével a vasúti és haszongépjármű rendszerekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít. A konszern több mint 110 éve mértékadó a modern fékrendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize területén. Több mint 30 országban összesen 100 telephellyel rendelkezik. Magyarországon két telephelyen van jelen, a budapesti telephely a vasúti fékrendszerek, míg a kecskeméti a haszonjármű-rendszerek berendezéseinek gyártását végzi.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink