Beszállítók Nagyot ugrott előre önvezetésben a Delphi

Nagyot ugrott előre önvezetésben a Delphi

autopro.hu/B.B. | 2017.11.29 12:30

Nagyot ugrott előre önvezetésben a Delphi

A beszállító lezárta a mindössze 2013-ban alapított Nutonomy felvásárlását. A sikeres integráció érdekében a Delphinél szervezeti átalakulások következnek.

Hirdetés

Ezentúl már a Nutonomy fejlesztéseire és szakértelmére is teljes mértékben támaszkodhat a Delphi, hiszen lezárta a csupán 4 éves startup felvásárlási folyamatát. Az önvezetés bostoni fejlesztője 450 millió dollárért cserélt gazdát.

Ami a jövő egyik fő trendjét, az autonóm járműveket érinti, a Delphi jól láthatóan több lábon szeretne állni: a Nutonomy felvásárlása mellett a BMW-vel is együttműködik ilyen fejlesztésekben, ráadásul jövőre megindul a beszállító önjáró shuttle-járatainak franciaországi tesztje is.

A Nutonomy akvizíció utáni minél gyorsabb is sikeresebb integrációját segíti az a szerkezetátalakítás is, amiről nemrég már mi is beszámoltunk. 2018 márciusában válik majd külön a szoftverfrissítésekre és rendszerkarbantartásokra specializálódó Aptiv, illetve a hagyományos, erőátviteli rendszerekhez kapcsolódó üzletág, a Delphi Technologies.

Kiemelt Partnereink