Beszállítók Mercedes-teherautóra is szállít abroncsot a Hankook

Mercedes-teherautóra is szállít abroncsot a Hankook

autopro.hu | 2015.06.04 18:20

Mercedes-teherautóra is szállít abroncsot a Hankook

A Hankook bővíti első gyári felszerelési választékát a haszongépjárművek számára. A prémium gumiabroncsgyár most már a Mercedes-Benz Actroshoz is szállít gumiabroncsokat különböző méretekben gyári felszerelés céljára.

Hirdetés

A Mercedes-Benz Actros Európában az egyik legnagyobb mennyiségben értékesített tehergépkocsi márka, így a számára szállított gyári felszerelésű gumiabroncsokkal a Hankook megkezdi terjeszkedését ezen a nagyon nehéz piacon, egyben tovább bővíti beszállítói üzletágát a Daimler AG-vel. A vállalat már 2014 óta szállít első gyári felszerelésű gumiabroncsokat a Mercedes Benz Ategóhoz. A Hankook a tervek szerint a tehergépjárművek szegmensében további abroncsméretekkel jelentkezik majd a közeljövőben. Az új Actros számára a gumiabroncsgyártó négy típust fog szállítani.

A károsanyag-kibocsátásról szóló Euro VI szabvány előírásainak megfelelően, amelyek szerint az új Actros-t is tervezték, ezek az abroncsok környezetbarát jellemzőiknek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak a menetteljesítmény, az üzemanyag-hatékonyság és a gördülési ellenállás területén.

Kiemelt Partnereink