Beszállítók Közösen fejleszti szolgáltatásait a ZF és a CATL

Közösen fejleszti szolgáltatásait a ZF és a CATL

autopro.hu/V.M. | 2021.11.23 09:19

Közösen fejleszti szolgáltatásait a ZF és a CATL

Fotó: ZF Press

A német ZF és a kínai CATL akkumulátorgyártó stratégiai megállapodásra lépett az értékesítés utáni szolgáltatásaik, köztük az akkumulátorok kezelésével kapcsolatos képzések közös fejlesztése érdekében.

Hirdetés

A világ egyik vezető akkumulátorgyártójának számító CATL és az autóipari beszállító ZF együttműködésének központi eleme a kölcsönös tudásmegosztás. A több mint tízezer műhelyt partnerei között tudó ZF képzési programjait a CATL akkumulátorokkal kapcsolatos ismereteivel fogják kiegészíteni.

A német-kínai együttműködés továbbá a konnektivitási szolgáltatásokra, illetve a környezetvédelem jegyében az újrahasznosításra és újrahasználatra is ki fog terjedni.

„Olyan növekedést akarunk, ami regenerálja és jótékonyan hat a természetes környezetünkre. A ZF a társadalmi felelősségvállalása részeként a zöld energia használatára és az alacsony karbonemisszióra fókuszál, továbbá elkötelezett a zéró kibocsátás és baleset jövőképének megvalósítása mellett” – fogalmazott Dr. Holger Klein, a ZF igazgatótanácsának tagja.

Zhou Jia, a CATL elnöke az új kooperációt egy fontos lépésnek nevezte a globális akkumulátor-értéklánc fejlesztésében.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink