Beszállítók Jó eredménnyel zárta az évet a Horn

Jó eredménnyel zárta az évet a Horn

Pörge Béla | 2021.12.27 12:22

Jó eredménnyel zárta az évet a Horn

Fotó: Horn

Lajtmann Zsolt, a Horn délkelet-európai régióért felelős vezetője a lapunknak adott interjúban beszél a Horn Magyarország Kft. idei évéről, illetve arról, hogyan érintette a szerszámgyártókat a koronavírus és a nyersanyaghiány.

Hirdetés

- Milyen évet zár a Horn? Mi volt a legfontosabb esemény a vállalat életében idén?

- A 2021-es évben jó eredménnyel zárunk, illetve az idei évben ünnepeltük a magyarországi leányvállalat, a Horn Magyarország Kft. 20. évfordulóját!

- A szerszámgyártókat kevésbé viselte meg a járványhelyzet, mit tapasztaltak a Hornnál? Milyen új kihívásokkal szembesültek?

- A Horn a szerszámozási területeken több lábon áll, így a járvány alatti jellemzően autó- és beszállítóipari részlegünk gyengült. Emellett viszont erősíteni tudtuk az egészség- és energiaipari jelenlétünket.

- Hogyan alakult a vállalat forgalma?

- 2021-es évre egymilliárd forint feletti forgalmat könyvelhettünk el, így mint említettem, jó eredménnyel zártuk ezt az évet.

- Milyen új termékeket mutattak be az évben? Melyik volt a legnépszerűbb szerszámuk?

- Jellemzően jelenlegi temékportfóliónkat bővítettük. A termékcsoportjainkon belül vezettünk be új méreteket, bevonatokat.

- Érinti a Horn működését a nyersanyaghiány?

- Részben érint, de stratégiai partnerünk rendelkezik saját nyersanyagforrással, így hatékonyan tudjuk ezt szabályozni.

- Milyen tervekkel várják a 2022-es esztendőt?

- A 2022-es évvel kapcsolatban komoly várakozásaink vannak, de erről most mg nem szeretnék bővebben beszélni. Különösen várjuk a kiállítási megjelenést a májusi Mach-Tech-en.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink