Beszállítók Itthon is fut a Bosch Rexroth partnermenedzsment programja

Itthon is fut a Bosch Rexroth partnermenedzsment programja

autopro.hu | 2022.05.26 10:20

Itthon is fut a Bosch Rexroth partnermenedzsment programja

Certified Excellence partnerszerződési aláírás az Eckerle Industrie Kft-nél (balról: Klam Zita, cégvezető – Eckerle Industrie Kft.; Ács István, ügyvezető igazgató - Bosch Rexroth Kft.; Rausch György, cégvezető – Eckerle Industrie Kft.; Volosinovszki Sándor, kereskedelmi vezető - Bosch Rexroth Kft.) | Fotó: Bosch Rexroth

A technológiai fejlődés nagy mértékben meghatározza az értékesítési és a szállítási folyamatokat. A hatékonyabb, gyorsabb és rugalmasabb ügyfélkiszolgálás érdekében a Bosch Rexroth megújította és kibővítette korábbi disztribúciós partnerprogramját. Magas színvonalú kereskedelmi és műszaki know-how a szakértői minősítés alapja. A Certified Excellence (CE), azaz az értékesítési partnereket minősítő nemzetközi programjának keretében két magyar vállalattal már lezárult a minősítési folyamat. A Bosch Rexroth Magyarországon elsőként az Eckerle Industrie Kft.-vel és a Famex Tools Kft.-vel kötött hosszú távú partneri együttműködést.

Hirdetés

Technológiákon átívelő, széleskörű nemzetközi minősítési program

A CE-program keretében a Bosch Rexroth egységesített folyamat alapján minősíti partnereit a világ minden táján. Ez biztosítja a folyamatos és magas színvonalú minőséget a disztribúció, a gépépítés, a szerviz és a képzések területén. A program legfontosabb célja, hogy a technológiai fejlődés miatt bekövetkezett szállítási kihívásokra az ügyfelek hatékony, gyors és rugalmas szakértői választ kapjanak. Emellett a CE-partnerek egy erős közösség tagjaivá válnak, ahol hosszú távú bizalmi együttműködés áll fenn. A Bosch Rexroth partnereivel közösen képviseli a ONE Rexroth Sales Force-t, a hajtás- és vezérléstechnikai megoldások egyesített értékesítési erejét világszerte.

A Distribution jelzővel ellátott partnerek szakértők a logisztika és a raktárkezelés területén, a 24 órás rendelkezésre állás és a saját raktárkészlet lehetővé teszik a gyors és hatékony anyagáramlást. Mindezek mellett biztosítják a megfelelő Rexroth-termék kiválasztását, alkalmazását és karbantartását is.

A minősített Service partnerek olyan szakértők, akik szaktanácsadást és értékesítés utáni támogatást nyújtanak a különböző Rexroth-termékcsoportokra és -megoldásokra vonatkozóan, továbbá szakszerű alkatrész-támogatási és -javítási, hatékonyságnövelő vagy karbantartási szolgáltatásokat is kínálnak.

A Solution partnerek az ipari és/vagy mobilhidraulika, a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, a villamos hajtások és vezérlések, valamint az Ipar 4.0 és az IoT technológiáinak alkalmazásában tanúsított műszaki szakértők. A kipróbált és bevált Rexroth-technológiákat magas mérnöki szaktudással ötvözik: a tervezéstől és a szoftveres programozástól kezdve, az összeszerelésen át egészen az üzembe helyezésig.

A Training partnerek a Bosch Rexroth által tanúsított oktatási szolgáltatást nyújtó vállalatok. Kizárólag ők jogosultak minősített oktatást nyújtani és Bosch Rexroth bizonyítványt kiállítani.

Az első két magyar partner több CE-minősítést is megszerzett

A Bosch Rexroth Kft. és az Eckerle Industrie Kft. között évtizedes partneri kapcsolat áll fenn. A sokéves gépépítői tevékenységre és kereskedelemre kiterjedő együttműködés most újabb fejezethez érkezett. A több mint 50 éves szereléstechnikai tapasztalattal rendelkező Eckerle Industrie hazai leányvállalata Magyarországon elsőként vehette át a Certified Excellence tanúsítványokat: Distribution (disztribúció) partnerként 2019 decemberében a szereléstechnika, majd 2021 júliusában a lineártechnika területén, illetve a CE-Solution partneri minősítést a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, továbbá a villamos hajtások és vezérlések területeire vonatkozóan.

Famex Tools Kft. Certified Excellence partneri ünnepélyes oklevélátadó (balról: Ács István, ügyvezető igazgató – Bosch Rexroth Kft.; Imre Péter, tulajdonos-ügyvezető igazgató – Famex Tools Kft.)

Famex Tools Kft. Certified Excellence partneri ünnepélyes oklevélátadó (balról: Ács István, ügyvezető igazgató – Bosch Rexroth Kft.; Imre Péter, tulajdonos-ügyvezető igazgató – Famex Tools Kft.) | Fotó: Bosch Rexroth

A 2009-ben alapított, dinamikusan fejlődő ipari alkatrész beszállító és gépépítő vállalat, a Famex Tools Kft. pedig 2021 decemberében az ipari hidraulika és a lineáris mozgatástechnika Distribution partneri minősítését szerezte meg. „Olyan cégek forgalmazó partnerei akartunk lenni, amelyek a célkitűzéseinkben mögöttünk állnak, támogatnak minket, sőt el is várják tőlünk a folyamatos fejlődést és növekedést. A Bosch csoporthoz tartozó Bosch Rexroth is ilyen vállalat és nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy hazánk egyik legfontosabb ipari övezetében, az Észak-Dunántúlon minket választottak Certified Excellence Partnernek.” – mondta Imre Péter, a Famex-Tools Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Csak a legjobbakat választják ki

A Bosch Rexroth nemzetközi és hazai Certified Excellence partnerprogramjának keretében minősített partnerek a technológiai és a teljesítménnyel szemben támasztott legmagasabb szintű követelményeknek is megfelelnek, a programban megszerzett tanúsítvány garancia a kiváló Rexroth-minőségre. „Tanúsított és minősített partnereinknek köszönhetően ügyfeleink kiszolgálását jelentősen javítani tudtuk. Legyen szó Rexroth-termékek gyors kiszállításáról vagy karbantartási szolgáltatásokról vagy akár műszaki tanácsadásról, mind az Eckerle Industrie Kft. mind a Famex Tools Kft. ugyanazt a minőséget nyújtja, mint a Bosch Rexroth Kft.” – mondta Ács István, a Bosch Rexroth Kft. ügyvezető igazgatója.

A partnerek kiválasztása a nemzetközi Certified Excellence partnermenedzsment programban világszerte és hazánkban is folyamatos. Magyarországon az év végéig további 10 partner bevonását tervezik, főként az ipari és mobil hidraulika, a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, valamint a villamos hajtások és vezérlések területeire koncentrálva.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink