Beszállítók Düsseldorfban rendezik meg idén a WTT Expo-t

Düsseldorfban rendezik meg idén a WTT Expo-t

autopro.hu/H.J. | 2020.03.18 06:23

Düsseldorfban rendezik meg idén a WTT Expo-t

Fotó: facebook.com/wttexpo

Düsseldorfban rendezik meg idén a WTT Expo ipari fűtés- és hűtéstechnológiával foglalkozó kiállítást. Az érdeklődők megismerhetik az ipari hőcserélő és a hőátadási technológia ágazatának legmodernebb rendszereit, berendezéseit, termékeit és szolgáltatásait egyaránt.

Hirdetés

A kiállítást december 7-9 között rendezik meg a németországi Düsseldorfban. Az expón az érdeklődők megismerkedhetnek az ipari hővisszanyeréssel – az ipari hőcserélő és a hőátadó rendszerekkel.

Az esemény egy időben lesz a Tube szakvásárával, amely a világ vezető csőipari kiállítása. A rendezvényt december 7-11 között tartják, és 130 országból közel 31 ezer látogatót várnak.

A két eseményen bemutatott technológiák szoros kapcsolatban állnak egymással – a műszaki szakemberek többek között a hőcserélők alkotóelemeinek megfelelő gyártási folyamatait mutatják be a vevők és tervezők számára.

Emellett a kiállítók bemutatják, hogy az ipari fűtési és hűtési szektorban hogyan lehet költség-optimalizált termelést elérni, és egyben fenntartható módon hozzájárulni a kibocsátás minimalizálásához.

A rendezvényekre elsősorban Európából várnak kiállítókat, de Egyesült Államokbeli vállalatok is bejelentkeztek már – olvasható a wire-tradefair.com oldalán.

Kiemelt Partnereink