Beszállítók Beszerzési megállapodást írt alá a Shell és az ABB

Beszerzési megállapodást írt alá a Shell és az ABB

autopro.hu | 2014.07.11 11:12

Beszerzési megállapodást írt alá a Shell és az ABB

Az ABB, az energetikai és automatizálási technológiák terén piacvezető cégcsoport, ötévre szóló, megállapodást írt alá a Shell-lel. Ennek köszönhetően a cég világszerte a Shell kizárólagos beszállítója lesz a kisfeszültségű kapcsolóberendezések, a motorvezérlő-központok és a kapcsolódó szolgáltatások terén.

Hirdetés

– Az ABB kapcsolóberendezéseinek konstrukcióját a cég több mint 40 év során szerzett szakmai tapasztalata alapján fejlesztette ki. Szakembereink világszerte berendezések millióit telepítették és helyezték üzembe ügyfeleink számára - nem ritkán a legmostohább üzemi körülmények között. Termékeink megbízhatósága, valamint vevőközpontú szervizfilozófiánk kiemelkedő szerepet játszott ennek a fontos üzletnek az elnyerésében – mondja Tarak Mehta, az ABB kisfeszültség-termékek divízióvezetője.

Az ABB kisfeszültségű termékek divíziója világszerte a vezető beszállítója az elektromos berendezések, a elosztószekrények, a kapcsolótáblák, az elektronikai és az elektromechanikai készülékek széles skáláján alkalmazott védelmi, vezérlési és mérési megoldásoknak, amelyeket éppúgy használnak a vezető iparágakban, mint a lakossági szektorban is.

Kiemelt Partnereink