Best Practice MTM: együttműködésben a tagvállalatokkal (x)

MTM: együttműködésben a tagvállalatokkal (x)

autopro.hu | 2015.01.29 16:26

MTM: együttműködésben a tagvállalatokkal (x)

A Flextronics és a Syncreon is nemzetközi autóipari tapasztalatok mentén javíthatja hatékonyságát.

Hirdetés

A Flextronics International társaságnál az MTM-1 és MTM-UAS sikeres elvégzését követően januárban fejezte be az első csoport az MTM-Alkalmazó szemináriumot, s megkezdik a szerelési tevékenységek ki-/átalakítását, optimalizációját (shopfloor practice), amelyet esettanulmányként is bemutatnak a KÉK-Kártya megszerzéséhez.

Az MTM Hungária legújabb tagvállalata, a belső logisztikai tevékenységek domináns hazai szereplőjeként ismert Syncreon a folyamatok tervezését a jövőben MTM alapokon végzi. A szoros együttműködés során a standard MTM-Logisztika építőelemrendszer elsajátításén túl szoftvert (TiCon) is biztosítanak a cégnek, elősegítve a telephelyen belüli anyagáram gyorsabb és hatékonyabb tervezését.

Fontos mérföldkő ez az MTM Hungária csapatának is, hiszen nemzetközi autóipari tapasztalatokat (Mlada Boleslav) tudnak átültetni a hazai gyakorlatba. Egy másik projekt keretében - a Német MTM-mel együttműködve - jelenleg Brassó legnagyobb (közel 4000 fős) gyára hatékonyságának javításán dolgoznak.

További információ ide kattintva érhető el.

(x)

Kiemelt Partnereink