Best Practice Megvásárolhatóak a Contintental lézerhegesztői vagy a Yanfeng kasírozógépei

Megvásárolhatóak a Contintental lézerhegesztői vagy a Yanfeng kasírozógépei

Intergavel | 2017.10.02 12:54

Megvásárolhatóak a Contintental lézerhegesztői vagy a Yanfeng kasírozógépei

Járműipari beszállítók számára nagyszabású gyártóeszköz-árveréseket indított a hazai online ipari aukciók szakértője, az Intergavel. Használt, de nem elhasznált ipari robotok, termelőgépek és egyéb berendezések kerültek kalapács alá.

Hirdetés

Technológia- vagy típusváltás, illetve gépbeszerzési pályázatok miatt cserélik le leggyakrabban a gyártók üzemi berendezéseiket. A feleslegessé váló tárgyi eszközök eladásával nemcsak a szükséges hely szabadul fel az újak számára, hanem a használt berendezések, gépek, bútorok és IT-eszközök értékesítéséből származó bevétellel a beruházási költségek is jelentősen mérsékelhetőek, sőt az ebből befolyt összeg nemcsak újabb fejlesztésekre, hanem többek között béremelésre is fordítható.

Gyakran kerülnek speciális gépek, kuriózumnak számító megmunkálóeszközök így a piacra, de a hazai kis- és középvállalkozásoknak lehetőségük van akár Mitsubishi vagy ABB robotokhoz is hozzájutni nagyon kedvező áron. A folyamat azonban nem egyszerű és sokáig elhúzódhat, ezért érdemes olyan szakértőhöz fordulni, amely már több száz hasonló árverésen is túl van.

Most ismét több nagy járműipari gyártó is elárverezi az üzemeiből kivont, működőképes, termelésbe vonható gyártóberendezéseit és eszközeit. A termelőeszközök széles tárháza érhető el az Intergavel által szervezett online aukciókon. A már szükségtelenné vált berendezések, attól még, hogy használtak, más vállalkozásoknál teljes értékű termelőeszközként üzemelve további hasznot eredményezhetnek.

A Continental Automotive Hungary Kft. üzemeiből az alábbi tételekre licitálhat: robotok, lézeres hegesztési varratellenőrző, lézerhegesztő, speciális célgépek, kemence, folyadékhűtők, loaderek, rezgőadagoló, TMK berendezések és eszközök.
Az eszközök megtekinthetők: Budapest, Napmátka utca, Törökbálint Depo és Csepeli raktár
Licitálás és bővebb információ az Intergavel oldalán.
Árverés zárása: 2018. január 16.

A Pest megyei alumínium porfestő-, és öntőüzemből porszórásos festősor, festőpisztoly, festőkabinok, zsugorfóliázógép, szerszámgépek, kompresszorok, kazánok, csiszolók és sorjázók, aluprofilok, öntött alumínium kerti bútorok (székek, asztalok) várják a liciteket.
Az eszközök megtekinthetők: A megtekintésen való részvételhez előzetes e-mailben történő jelentkezés szükséges az [email protected] emailcímen.
Licitálás és bővebb információ az Intergavel oldalán.
Árverés zárása: 2018. január 17.

A Yanfeng Hungary Automotive Interior Systems Kft. pápai telephelyéről robotok, kasírozó gépek, konvejorok, bontott célgépek hidropneumatikus présekkel, porszívó, villamos szekrények kerültek kalapács alá.
Az eszközök megtekinthetők: 8500 Pápa, Pápakovácsi út 4. 6591/12 hrsz.
Licitálás és bővebb információ az Intergavel oldalán.
Árverés zárása: 2018. január 23.

További információk:
+36 30 353-7481
[email protected]

Kiemelt Partnereink