Best Practice Lemezalakítással gyártott alkatrészek fő beszállítója a Hajdu

Lemezalakítással gyártott alkatrészek fő beszállítója a Hajdu

HAJDU Autotechnika | 2018.03.07 13:10

Lemezalakítással gyártott alkatrészek fő beszállítója a Hajdu

A Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. 2017-ben átadott több milliárd forintos beruházása a technológiai képességek fejlesztésére és a kapacitások bővítésére irányult. A társaság versenyképességére garancia a jövőben a 4500 négyzetméter alapterületű új gyártócsarnokba telepített 4 nagyteljesítményű és munkaasztalú, modern présgép. 2018 ezeknek a kapacitásoknak a kihasználásáról szól.

Hirdetés

A szabad lemezalakítási kapacitás hasznosításából induló autóipari tevékenység néhány év alatt neves autóipari cégeket és első körös (Tier-1 szintű) beszállítókat kiszolgáló üzletággá nőtte ki magát. Erre a dinamikus fejlődésre a vállalat a technológiai képességeinek és a kapacitásainak jelentős bővítésével reagált.

– Az elkészült fejlesztések lehetővé teszik, hogy meg tudjunk felelni a jövőbeni elvárásoknak, a megnövekedett piaci igényeknek és továbbra is a lemezalakítással gyártott alkatrészek egyik fő beszállítója legyünk – mondta Dedéné Novotni Anna, a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. vezérigazgatója.

Dedéné Novotni Anna, a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. vezérigazgatója

A prémium kategóriás gyártóberendezések nagy kubatúrájú, összetettebb és nagy darabszámú alkatrészek, részegységek gyártására is lehetőséget adnak. A vállalat fémmegmunkálással és lemezalakítással történő gyártása pedig már kiegészül a részegységek hegesztésével és összeszerelésével.

– Elsősorban a minőségi gyártásnak és a vevőkiszolgálásnak köszönhetően a vállalat Tier2-es autóipari, illetve azon kívüli vevőköre is bővül – árulta el a vállalat vezérigazgatója.

A jelenlegi termékskála többek között kipufogórendszerek alkatrészeiből, generátoralkatrészekből, különböző burkolati elemekből, hűtőegységek részegységeiből, egyéb autóipari alkatrészekből valamint saját és külső cégek részére gyártott lemezalakító szerszámokból áll.

A nemrég átadott projekt részeként a szerszámüzemi tevékenység is fejlesztve lett, így ebben az üzemrészben is modern technológia áll a szakemberek rendelkezésére.

– Kibővült kapacitásaink egy részét már lekötik a meglévő és új stratégiai vevőink. Sűrű mostanában az életünk, hiszen a meglévő alkatrész gyártások mellett áttelepítések és új termékek próbagyártása is zajlik az új üzemben. Partnereink örülnek az új kapacitásnak, hiszen kevés olyan társaság van ma, amely ilyen minőségben és többlet kapacitással áll a partnerei rendelkezésére. A bővülés lehetősége így nem csak számunkra, de partnereink számára is biztosított – tette hozzá Dedéné Novotni Anna.

A társaság célja, hogy nem csak az autóiparon belül, de azon kívül is tovább bővítse stabil, hosszú távú partnerkapcsolatait és gyártási volumenét maximalizálja.

Kiemelt Partnereink