Best Practice Innovatív újdonságok az Eberspächer palettáján (x)

Innovatív újdonságok az Eberspächer palettáján (x)

autopro.hu | 2014.11.13 14:35

Innovatív újdonságok az Eberspächer palettáján (x)

Az Eberspächer világszerte az első gyártó, aki egy saját fejlesztésű, a fűtőkészülékbe integrált és szabadalmi védelem alatt álló termomanagement segítségével lehetővé teszi, hogy a Hydronic 2 Comfort fűtőkészülék először a jármű belső terének gyors felfűtését és a szélvédők jégtelenítését végezze el. Ezt követően ennek a technikai újításnak köszönhetően a Ni-Ti Aktor – amint a hűtővíz hőmérséklete eléri a 67 °C fokot – megnyitja a hűtővíz útját a motor felé, hogy annak a felmelegítése is megtörténhessen.

Hirdetés

Az integrált termomanagemant segítségével összehasonlításban a korábbi és más gyártók által előállított modellekkel a felfűtési idő 60 százalékra csökken. Az extrém rövid fűtési idő által az állófűtés hatékony használata lehetővé válik rövid utakra is. A csaknem emisszió mentes működés csekély üzemanyag felhasználás mellett történik. Különösen előnyös nagyobb lökettérfogatú (≥ 3,0 l) járművek számára.

Egy állófűtés kiváló ajándék az egész családnak! Jelenleg akciós áron hozzáférhető!

Új ékszerek az állófűtésekhez új kezelőelem család
Teljesen új fejlesztésű kezelőelem család teszi lehetővé a fűtőkészülékek üzemeltetését. Egyszerű kezelhetőség, új design és az igényes kivitel biztosítja, hogy az új távirányító az Ön kulcstartójának éke legyen.

Az új EasyStart család:

EasyStart Remote: kicsi, nemes, visszafogott távirányító, amely a fűtőkészülék ki és bekapcsolására alkalmas. Hatótávolsága kb. 1000 méter.
EasyStart Remote+: kicsi, nemes, multifunkciós programozható új távirányító, amellyel minden beállítás lehetséges, nagy felbontású Matrix kijelzővel. Hatótávolsága szintén kb. 1000 méter.
EasyStart Timer: vizes és levegős fűtőkészülékekhez egyaránt alkalmas, hét napon belül előre programozható.
EasyStart Select: légfűtő berendezések korszerű kezelőeleme minden bevetési területen.
EasyStart Call: a különösen komfortos kezelőelem egy arra alkalmas okostelefon segítségével távolságtól függetlenül elindítja a járműbe szerelt fűtést, beállítható az üzemidő vagy az indulási idő, a kívánt belső hőmérséklet stb. Ezeket hang vagy szöveges paranccsal, illetve az okos telefonokra tervezett ingyenes alkalmazással állíthatjuk be (App Store, Google Play).

Ahogy az embernek, úgy az autónak is szüksége van egy kellemes környezetre, amelyben felkészülhet az előtte álló fizikai megterhelésre. Meleg indulásra kedvező árú és praktikus megoldást jelentenek az üzemanyaggal működő járműfűtések mellett az Eberspächer palettáján ugyancsak szereplő Calix hálózatról (230V) üzemeltethető motorelőmelegítő rendszerek is.

Minden személy- és haszongépjármű típushoz az igényeknek megfelelő teljesítményű kivitel (500-2000 Watt) szerepel a kínálatban.

Legfőbb előnyei:

  • Nincsenek indítási nehézségek: előmelegített motor a legalacsonyabb hőmérséklet mellett is.
  • Csekélyebb motorterhelés: hidegindításnál az első percekben megnövekedett motorkopás lép fel. Egymástól függetlenül végzett vizsgálatok kimutatták, hogy egy hidegindítás éppen annyi motorkopást okoz, mint 100 km megtett út.
  • Környezetbarát: egy meleg motor kevesebb kipufogógázt termel, mint egy hideg. A katalizátor egy hideg indítás után az első kilométereken még nem teljesen működik. Előmelegített motorral jelentősen csökken a katalizátor működés nélküli indítási szakasza.
  • Alacsonyabb üzemanyag-felhasználás indításkor: előmelegített motorral összehasonlítva a hidegindítással 20-50 százalék közötti üzemanyagot lehet megtakarítani.
  • Biztosított az azonnali meleg az utastérben.

Elérhetőségek: www.eberspaecher-hungary.com

Kiemelt Partnereink