Best Practice ASCOM ipari eseménykezelő rendszer

ASCOM ipari eseménykezelő rendszer

Fizetett hirdetés | 2015.10.21 09:36

ASCOM ipari eseménykezelő rendszer

Gondot okoz a termeléskiesés pontos dokumentálása? Problémás a papír alapú nyilvántartás? Fontos szempont a balesetek megelőzése?

Hirdetés

A fenti kérdésekre a Szintézis válasza az Ascom Unite professzionális eseménykezelő és kiértesítő rendszer. Ez az eszköz másodperc pontossággal dokumentálja az eseményeket és a kritikus folyamatok lépéseit automatikusan rögzíti, majd külső CMMS szoftverek felé továbbítja. Az Ascom Unite megoldás mobil eszközökre épül, így a munkafolyamat minden lépése egyszerű gombnyomásokkal dokumentálható, továbbá a rendszer szolgáltatásai okostelefon használatával is elérhetőek. Alkalmazása során az operatív dolgozók azonnal értesülnek a nekik kiosztott feladatokról, ezáltal javul a hatékonyság és versenyképesség. Az Ascom Unite használatával megelőzhetőek a balesetek is, hiszen ha a készülék dőlésérzékelője hosszabb ideig fekvő pozícióban érzékeli a munkatársat, azonnal riasztást küld a központi diszpécsernek a dolgozó azonosítójával és a feltételezhető baleset időpontjával és pontos helyszínével.

Az ASCOM Unite segít, ha baj van: meghibásodások, gépleállások során a karbantartó személyzet azonnali értesítésében; termelésben nem várt események optimális megoldásában; a rendszer megkönnyíti az anyagvételezést, készre jelentést; segít a termelés mielőbbi zavartalan visszaállításában.

Az ASCOM Unite átláthatóságot biztosít: a munkafolyamatok digitálisan, gyorsan és egyszerűen rögzíthetőek még kesztyűben is; megszünteti a hosszadalmas adminisztrációt, kiküszöböli az emberi mulasztásokat; az ipari kivitelezésű mobil egységek nem zavarják kollégái munkáját; nincs többé sérült vagy olvashatatlan munkalap; segít a Lean alapú szervezet megvalósításában.

Az ASCOM Unite életeket menthet: a rendszer által lefedett területeken pontosan követni tudja kollégái tartózkodási helyét; baleset esetén a kézi egységek dőlésérzékelője automatikusan értesíti a diszpécsereket és az elsősegélynyújtó személyzetet; a készülék továbbítja a kollégák pontos tartózkodási helyét és adatait, valamint hangjelzéssel segíti a minél gyorsabb segítségnyújtást.

Az ASCOM Unite teljes körű integráltságot biztosít: a rendszer üzenetközpontja közvetlenül kapcsolódhat a monitorozni kívánt eseményekhez, de képes kezelni az összes meglévő rendszer (logisztika, termelés, épületgépészet, karbantartás stb… jelzéseit is; a kiértesítés történhet akár GSM készüléken vagy e-mail keresztül is, így házon kívül is folyamatosan szemmel tarthatja a folyamatokat, az ASCOM elérhető Android, illetve IOS alapú okostelefonokon keresztül is.

A Szintézis ZRt. pedig elviszi vállalkozásának az ASCOM Unite összes előnyét! Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebb információ: www.szintezis.hu Email: [email protected]

(x)

Kiemelt Partnereink