Best Practice Antolin: spanyol tudás, magyar szakértelem

Antolin: spanyol tudás, magyar szakértelem

Antolin Hungary Kft. | 2017.12.08 09:48

Antolin: spanyol tudás, magyar szakértelem

A Grupo Antolin családi vállalkozásként indult, multinacionális vállalattá nőtte ki magát, a legjelentősebb spanyol gyártó cég a gépjármű beltéri alkatrészeinek területén. Tetőborításokat, ajtóborításokat, műszerfalakat és világítási rendszereket tervez, fejleszt, termel és forgalmaz. Világszerte 26 ország 149 gyárában több tízezer munkavállalót foglalkoztat.

Hirdetés

Azzal, hogy 2015 áprilisában a Grupo Antolin megvásárolta a Magna International beltéri kialakításokkal foglalkozó Interiors üzletágát, a világ harmadik legnagyobb beszállítójává vált ezen a területen. Megduplázta nagyságát a több ezer milliós eladásoknak és a csaknem 28 ezer embert foglalkoztató dolgozói létszámnak köszönhetően.

Az Antolin Hungary Kft. interiors autóipari beszállító, a spanyol Grupo Antolin konszern tagja. Két telephelyen – Helvécián és Kecskeméten – 700 munkatársat foglalkoztat és belső ajtópanelt, kárpittermékeket (szőnyeg, csomagtartó- és tetőkárpit burkolati elemeket) gyárt.

Több mint 50 éves ipari tradíciókra tekint vissza a vállalat. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, többek között hőformázást, PUR habosítást, HF hegesztést, 3D-kivágást, vízvágó robotokat és vákuumos laminálást. Az ügyfeleink márkastratégiájának támogatása kulcsfontosságú a felhasználói élmény, valamint a személyre szabáson alapuló, érzékelhető minőség elérése érdekében Az elmúlt években az ajtóborítások jelentették a vállalatunk növekedésének vezető ágazatát, s jelenleg az értékesítéseink 30%-át teszik ki.

A multitechnológia, a maximális integráció, a globális működés, valamint a különböző változatok kezelésében való rugalmasság az alapja a vezető szerepünknek ebben a termékszegmensben. Az ajtóborítás alapvető fontosságú dizájnelem, ami számos funkciót egyesít. Mára különböző alkatrészek hordozójává vált: elektromos és elektronikus berendezések, világítás, párnázás, akusztikus funkciók, amelyek a biztonságot és a kényelmet szolgálják.

A Grupo Antolin az ajtókárpitok és mechanizmusok szakértője, így olyan technológiai szinergiával rendelkezünk, mellyel a moduláris megoldások széles körét tudjuk kínálni. Az innovatív termékfeldolgozó technológiákat és a súlycsökkentést célzó anyagokat egyesítő ajtólapokat fejlesztünk, gyártunk és szekvenálunk. Az Antolin Hungary Kft. számára a jövőt a tetőkárpitok gyártása jelenti, ugyanis a tetőkárpit-hordozófelületek világszerte legnagyobb szállítói vagyunk. Nagy ipari részesedéssel rendelkezünk: minden negyedik autó a mi tetőkárpitunkkal van felszerelve. A Tetőelem Rendszer (moduláris tetőkárpit, hordozófelület, napellenzők, megvilágított tetőkárpit, panorámás rendszerek) a Csoport értékesítéseinek 34%-át teszi ki.

Globális megoldásokat és helyi támogatást nyújtunk az ügyfeleinknek, a fenntarthatósággal, súlycsökkentéssel, személyre szabással, fejlett biztonsággal, dizájnnal és kényelemmel kapcsolatos igényeik kielégítése érdekében. Az akusztikával, textilanyagokkal és puha kárpittermékekkel kapcsolatos szakértelmünk biztosítja, hogy az utasok otthon érezzék magukat. Csomagtér kárpitok, autószőnyegek, kalaptartók, raktér-padlók, dekorált oszlopkárpitok teszik teljessé a portfóliónkat.

Célunk az Antolin Hungary Kft.-nél, hogy hosszútávú, stabil és élhető munkahelyet teremtsünk munkavállalóink számára. Szerepet vállalunk dolgozóink egészségmegőrzésében, ergonómiai programokat indítunk. Változatos szabadidős rendezvényeket, programokat szervezünk a családtagok, gyermekek bevonásával. Biztosítjuk a folyamatos tanulást és fejlődést, melyet képzési programokkal és belső álláshirdetések kiírásával biztosítunk.

Munkavállalóink a szakembereink, fontosnak tartjuk, hogy ötleteikkel közösen fejlesszük együtt a gyárainkat.

Kiemelt Partnereink