Ésik Róbert

Részvételi rekordot dönt az április 13-i Automotive Focikupa

Autóipari TOP listás cégek képviseltetik magukat az április 13-án megrendezendő IV. Automotive Focikupán, amelyet immár az elektronikai és járműipari szektor legjelentősebb szabadidős sporteseményének is lehet nevezni.

autopro.hu | 2019.04.08 14:24

Amint kiderül, mit gyárt nálunk a BMW, elindul a beszállítói program

Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke elmondta, idén is várható, hogy valamelyik külföldi autóipari gyártó vagy beszállító kutatás-fejlesztő részleget telepít hazánkba. Ha eldönti a BMW, hogy pontosan mit fog gyártani Debrecenben, a HIPA is rögtön indítja beszállítói programját.

Kuthi Áron | 2019.02.07 14:00

Már nem pusztán összeszerelő üzem vagyunk, erősödik a K+F

A Magyarországon jelen lévő legnagyobb járműipari vállalatok, a beszállító kis- és középvállalkozások, az utánpótlásképzésért felelős felsőoktatási intézmények és a kormányzat képviselői is a legmagasabb szinten és nagy számban képviseltették magukat a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) negyedik alkalommal megrendezett járműipari találkozóján. A rendezvény célja, hogy a szektor képviselői számára lehetőséget adjon a járműgyártás jelenének és továbblépési lehetőségeinek megvitatására, ezáltal segítve az együttműködést és az ágazat folyamatos fejlődését.

autopro.hu/W.A. | 2017.04.14 06:31

1

Kiemelt Partnereink