Szolgáltatók Vegyen részt az Accretech alakméréstechnikai webináriumán!

Vegyen részt az Accretech alakméréstechnikai webináriumán!

Szammer Nikolett | 2021.09.21 17:14

Vegyen részt az Accretech alakméréstechnikai webináriumán!

Fotó: Accretech

Az Accretech alakmérési technikáról szóló két részes online szemináriuma megismerteti a jelentkezőkkel az alkalmazási területeket, és egyaránt alkalmas kezdők és szakértők számára. Míg az első részben a résztvevők az alakmérő rendszerek műszaki felépítésébe és az alakmérés fontos alapelveibe nyerhettek betekintést, a második, szeptember 23-i eseményen az alakparaméterek ISO szabványai ismerhetők meg.

Hirdetés

Sok mechanikus precíziós alkatrésznél a működésből kifolyólag egyre kisebb eltéréseket követelnek meg az ideális tervezettől. Az ipari termelésben ma a méret- és alaktűrésre részben a mikrométeres alattitól egészen a nanométeres mérettartomány a követelmény. A minőségellenőröknek és a termelési vezetőknek ezért átfogó szaktudásra van szükségük a mérési stratégiához és a biztonsághoz a mérési eredmények értékelése során.

Az Alakméréstechnika webinárium második része az alak- és helyzetparaméterekre, valamint a szűrési módszerek alkalmazására koncentrál.

Az online szeminárium tartalma

  • Alak- és helyzettűrések
  • Az alakparaméterek magyarázata
  • Mérés menete
  • Know-how infó

Mit nyújt a webinar?

A webinárium második része után a résztvevő megfelelő ismerettel rendelkezik, hogy melyek a legfontosabb alak- és helyzettűrések, hogyan kell használni az alakparamétereket, és hogyan kell végső soron megtervezni egy alakmérési folyamatot.

Kiknek szól a webinárium?

  • Mérnökök és technikusok a tervezés, gyártás, munka-előkészítés, valamint a minőségbiztosítás és a tesztelés terén
  • Tervezési, munka-előkészítési, szabványügyi vezetők
  • Szabványügyi és vállalati képzési területen dolgozó munkatársak
  • A kezdők jó áttekintést kaphatnak, de a tapasztalt méréstechnikusok is elmélyíthetik a szaktudásukat és új szempontokat is megismerhetnek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehet meg.

Vegyen részt az Accretech Alakméréstechnikai webináriumán szeptember 23-án, és tudjon meg mindent az alakparaméterekről!

Kiemelt Partnereink