Szolgáltatók Változások az NNG vezetésében

Változások az NNG vezetésében

autopro.hu | 2015.07.01 13:25

Változások az NNG vezetésében

Pozíciót vált az NNG vezérigazgatója, Balogh Péter és a továbbiakban a cég stratégiai főtanácsadójaként segíti a szoftvervállalat munkáját. Új pozíciójában a stratégiaalkotásban és a célkitűzések meghatározásában támogatja a céget.

Hirdetés

– Az NNG jelentős nemzetközi bővülés előtt áll, ami egy globális szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőt kíván, hogy a cég a következő szintre léphessen – kommentálta Balogh az általa kezdeményezett változást. – Mindez arra is lehetőséget teremt, hogy tanácsadóként erőteljesebben koncentrálhassak a cég hosszú távú stratégiájára és víziójára, miközben tanácsaimmal más start-upok felemelkedését is támogatni tudom.

A döntés, amit több hónapos tervezés, és a cég tulajdonosaival folytatott előkészítés előzött meg, július 1-jétől hatályos.

A cég megbízott vezérigazgatója az NNG-nél évek óta operatív igazgatóként dolgozó Szombathelyi Péter lesz, aki az NNG nemzetközi expanziós stratégiájának végrehajtására legalkalmasabb vezérigazgató kinevezéséig látja el a cégvezetői feladatokat. Szombathelyi elsősorban a szervezeti rendszerek és folyamatok fejlesztésére fókuszál majd, az elmúlt időszakban sok időt fordítva a felkészülésre.

A 2004-ben alapított szoftvercég Európa egyik leggyorsabban fejlődő vállalata, mára világszerte 11 irodájában, folyamatosan növekvő létszámmal, ma több mint 800 fő dolgozik, többségük a budapesti központban.

Kiemelt Partnereink