Szolgáltatók Változáskezelés a gyakorlatban, TEKT módra

Változáskezelés a gyakorlatban, TEKT módra

autopro.hu | 2020.04.15 16:20

Változáskezelés a gyakorlatban, TEKT módra

Fotó: TEKT

A koronavírus által okozott rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokra kényszerít mindenkit, nem kivétel ez alól a TEKT Kft. sem. Képzőcégként, tanácsadó és bérmérést nyújtó szolgáltatóként a vállalat is nehézségekbe ütközött, de most olyan szolgáltatást kínál, melyhez egyáltalán nem szükséges személyes kontaktus!

Hirdetés

Képzőcégként interim mérnök és tanácsadási szolgáltatásokat, bérmérést nyújtó szolgáltatóként, a vállalat munkafolyamatai jellemzően a partnerekkel történő személyes találkozás alkalmával valósulnak meg, többségében a megbízók helyszíni telephelyein. Ebből kifolyólag először a telephelyek belépési korlátozásai állították kihívás elé a TEKT szolgáltatásnyújtását, majd a gyártó üzemek leállásai nyirbálták meg a képzési megrendeléseit.

Mindez a hirtelen, nem tervezett világszintű változás a TEKT-től is azonnali reagálást követelt. A változáskezelés és változásmenedzsment eddig is a vállalat egyik erős kompetencia területe volt, mostantól azonban nem csupán oktatták vagy tanácsot adtak a témákkal kapcsolatban, hanem mindezt saját folyamataikon is gyakorolniuk kellett.

Otthonról végezhető online képzések a kínálatban

A változásban a tudatosság az egyik kulcs, a jelenlegi helyzetre való reagálásképp pedig a TEKT képzési portfóliója webináriumokból, workshopokból áll. A megújult képzéseket biztonságosan, online térben szervezik. A workshopok rövid, közvetlenebb interakciót követelő 2-3-4 órás gyakorlati „képzések”, ahol nem kimondottan a hagyományos tananyagot adják le, hanem praktikumokra építve, humoros, gyakorlati feladatokat oldanak meg közösen a résztvevőkkel, így mélyítve, kiegészítve az ismereteiket, átadva az iparágban alkalmazott legjobb gyakorlatokat.

A webináriumok egyrészt órarendi szinten hétről hétre elérhetőek, így mindenki rugalmasan választhat a neki leginkább megfelelő dátumok közül. A TEKT továbbá lehetőséget biztosít az éppen home officeban tevékenykedő kollégáknak, akár egy-egy cégre specializáltan az elmaradt, halogatott képzések pótlására, elvégzésére is. Ezek jellemzően vizsgával zárulnak, a képzés végén pedig a résztvevők megkapják a hivatalos tanúsítványt. Komoly előny, hogy a biztonságos kapcsolattartáson túl, gazdaságos képzési megoldásokat, flexibilis időpontokat kínálnak minden érdeklődőnek, a képzési helyszíne pedig olyannyira rugalmas, hogy akár otthonról, a kanapéról szinte pizsamabán is kivitelezhetők.

A TEKT kompetenciát kínál

Az új érdeklődőknek ingyenes online workshopokat biztosít a TEKT, így a résztvevők már tudhatják, amikor csatlakoznak a képzések ezen új formáihoz, hogy a vállalattól megszokott, magas minőséget fogják kapni, hiszen a TEKT - Kompetenciát kínál!

Bővebb információért látogasson el a TEKT honlapjára, vagy szemezgessen a Facebook oldalán, hiszen a képzőcég beharangozó és promó videók jól tükrözik, milyen mértékben képesek változni, változtatni, igényre szabottan kommunikálni egy megváltozott világban!

A TEKT várja Önt online!

Kiemelt Partnereink