Szolgáltatók Váljon jobb orvostechnikai auditorrá a Tequa segítségével!

Váljon jobb orvostechnikai auditorrá a Tequa segítségével!

autopro.hu/V.M. | 2022.02.15 11:23

Váljon jobb orvostechnikai auditorrá a Tequa segítségével!

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. ISO 13485:2016 Orvostechnikai eszközök Belső Auditor online képzése segít a nemzetközi és európai szabvány követelményeinek megismerésében, illetve az ön és munkatársai auditori képességeinek fejlesztésében.

Hirdetés

Az orvostechnikai szektorban dolgozik, és úgy érzi, hogy a lefolytatott auditok nem hoznak megfelelő eredményeket, esetleg nem elég hatékonyak? Nincs elegendő képzett rendszerauditor vállalatuknál? Jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. ISO 13485:2016 belső rendszerauditori tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik önt és munkatársait a minőségirányi rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására. Ne feledje, az audit nem pusztán egy minőségügyi eszköz, hanem a vezetőket segíti a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

Dátum: 2022.02.23 09:00 - 2022.02.25 17:00 (Szerda - Péntek)

Helyszín: online

A workshoppal kapcsolatos további információkért és a jelentkezésért látogasson el a Tequa International Kft. weboldalára.

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink