Szolgáltatók Újabb iparcsarnok épül Pécsett

Újabb iparcsarnok épül Pécsett

MTI/autopro.hu | 2019.09.24 14:50

Újabb iparcsarnok épül Pécsett

A korábbi, már építés alatt álló, 4500 négyzetméteres iparcsarnok után most egy 1600 négyzetméteres létesítmény kivitelezése indult meg a város déli ipari parkjában. Az önkormányzati beruházás összértéke több, mint 440 millió forint.

Hirdetés

Az 1600 négyzetméteres csarnoképület és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítmények munkaterületeit már szeptember elején átadták, a beruházás jövőre zárul.

A területi operatív program részeként immár a harmadik fejlesztés indult meg a város legnagyobb ipari parkjában, mivel a város kiemelt figyelmet fordít a befektetés ösztönzésterületére. Ennek köszönhetően, már több vállalat is Pécset választotta, köztük a Harman, az IT Services, a Viessmann, az Amalgam és a Hanon.

Előkészített ipari terület

A befektetőkkel folytatott tárgyalások során szerzett értékes tapasztalatok alapján határozott úgy az önkormányzat, hogy már előkészített ipari területeket kínál. A célokat szolgáló intézkedések már tavaly ősszel elindultak, amikor közművesítettek a déli ipari park területén, buszmegállót és parkolót építettek, majd hozzáláttak a 4500 négyzetméteres iparcsarnok kivitelezéséhez.

Nyitókép forrása: pecsma.hu

Kiemelt Partnereink