Szolgáltatók Új ügyféllel bővült a Renault Trucks Magyarország hálózata

Új ügyféllel bővült a Renault Trucks Magyarország hálózata

autopro.hu | 2020.12.22 16:19

Új ügyféllel bővült a Renault Trucks Magyarország hálózata

Fotó: Renault Trucks Magyarország

A Renault Trucks Magyarország idén kiélezett piaci versenyben új ügyféllel bővítette portfólióját. A Catone Kft. pontosan 25 éve működik Magyarországon, több mint 140 embernek ad munkát. Idén ősszel 40 darab Renault T520 HSC nyergesvontatót adtak át a cégnek.

Hirdetés

A Catone Kft. 1995 óta van jelen Magyarországon, azóta több mint 7 milliárd forintot költött beruházásra, fejlesztésre. A Magyarországon működő 10 legnagyobb olasz cég egyike. Folyamatosan fejleszt hazánkban, így volt ez a 2008-as világválság idején és a jelenlegi pandémia közepette is.

Budaörsi központja hűtött és fagyasztott élelmiszerek raktározásával, belföldi és nemzetközi szállításával, disztribúciójával és egyéb logisztikai szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.

A cég újabb nagyszabású fejlesztésen dolgozik: 2022-ig Magyarország legnagyobb kapacitású és legkorszerűbb mélyhűtő raktárát tervezi felépíteni budaörsi telephelyén.

Nem a mélyhűtő raktár az egyetlen beruházás, amelyet megvalósított a Catone Kft.: 40 darab új Renault T520 HSC nyergesvontatót is vásárolt a cég idén ősszel.

Az idei második legnagyobb volumenű beszerzés

Az összes jármű saját telepatikai rendszerrel rendelkezik. Folyamatosan nyomon követhető az autók pozíciója, valamint elemezhetőek a gépjárművezetők teljesítménye mobilkommunikációs eszközökön is.

„Örömteli, hogy a világjárvány okozta kezdeti sokk után a cégek fejlesztésben gondolkodnak. Mindenki alkalmazkodik a helyzethez, a Renault Trucks Magyarország is. A fuvarozás, mint tevékenység nem állt és nem is állhat le a pandémia ellenére sem, így a mi gyáraink és szervizeink is ugyanúgy dolgoznak” – fogalmaz Tringer Zoltán, a Renault Trucks Keleti Régió ügyvezetője. Hozzáteszi: idén a Catone Kft. megbízása a második legnagyobb volumenű beszerzésük. A fizetési konstrukciók a jelenlegi helyzetben rugalmasak, mindkét fél vállal kockázatot – mert mindenki abban érdekelt, hogy működőképes maradjon a gazdaság.

Az ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikációban hiszünk, akikkel napi szinten kapcsolatban állunk, melyhez igazítjuk a leghatékonyabb működési struktúrát, így biztosítva ügyfeleink elégedettségét és a fuvarozás, szervizfolyamatok folyamatos fenntartását, még ebben a kiszámíthatatlanabb üzleti környezetben is.

Kiemelt Partnereink