Szolgáltatók Tegye hatékonyabbá a minőségirányítási auditokat a Tequával!

Tegye hatékonyabbá a minőségirányítási auditokat a Tequával!

autopro.hu/V.M. | 2022.04.25 15:19

Tegye hatékonyabbá a minőségirányítási auditokat a Tequával!

Fotó: TEQUA

Úgy érzi, hogy a lefolytatott auditok nem hoznak megfelelő eredményeket, esetleg nem elég hatékonyak? Nincs elegendő képzett rendszerauditor vállalatuknál? Jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. ISO 9001:2015 belső rendszerauditori online tanfolyamára!

Hirdetés

A képzésen elsajátíthatják azon kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a minőségirányítási rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására. Ne feledje, az audit nem pusztán egy minőségügyi eszköz, hanem a vezetőket segíti a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

A tanfolyam célja:

Olyan szakemberek képzése, akik az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány követelményeit ismerik, értik és auditálni tudják annak érdekében, hogy a minőségirányítási rendszert folyamatosan fejleszteni és vevőiket megfelelő, tényeken alapuló információk birtokában tájékoztatni tudják.

Célcsoport:

Elsősorban azon munkatársaknak ajánljuk, akik saját vállalatuknál ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerinti belső rendszerauditokat folytatnak le, valamint minőségirányítási rendszer kiépítésével és fejlesztésével foglalkoznak. Rajtuk kívül még a minőségirányítási és a vállalat más területeiről azon vezetőket és munkatársakat várják, akik szeretnének megismerkedni az ISO 9001:2015 és a minőségirányítás auditálásának követelményeivel és olyan ismereteket szeretnének szerezni, amelyek alkalmassá teszik őket a belső auditok tervezésére, végrehajtásában való aktív közreműködésre és annak dokumentálására, nyomon követésére.

A képzés időtartama: 4 nap - 2022. május 5-6. és május 30-31.

A képzéssel kapcsolatos további részletekért látogasson el a Tequa Akadémia weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink