Szolgáltatók Mit nyer, aki mér? 3D méréstechnika három gyakorlati webinárban

Mit nyer, aki mér? 3D méréstechnika három gyakorlati webinárban

autopro.hu | 2021.05.14 10:22

Mit nyer, aki mér? 3D méréstechnika három gyakorlati webinárban

Fotó: Werth Magyarország Kft.

Többet szeretne megtudni a modern minőségbiztosítási megközelítésekről, megismerne új mérőszkennereket vagy érdeklik az érintésmentes mérési megoldások? Akkor semmiképp se maradjon le a Werth Magyarország Kft. 3D méréstechnikai webinárjairól május 27-én!

Hirdetés

Mennyire ismeri termékei minőségét?

A minőség szinte minden cég működésében kulcskérdés, de mennyire ismerjük az annak romlásához vezető okokat? A minőségellenőrzést hagyományosan a mérési folyamatok jelentik; összevetik a már legyártott alkatrészek méreteit az előzetes specifikációval. Az előírások nem teljesülése esetén jöhet az utómunka vagy a leselejtezés. Ennél azonban jóval többet hozhat ki a mérőgépéből az, aki regisztrál a Werth Magyarország Kft. három ingyenes webinárjának egyikére.

Mit adhat nekünk a koordináta méréstechnika?

A termékgeometriák egyre bonyolultabbá válnak és egyszerű hibakeresést már nem is érdemes végezni. Ha meg is találjuk a hibát, a következő lépésben úgyis annak okára kell fényt deríteni. A komplexitás miatt azonban szinte minden esetben több hibaok játszhat szerepet. A mérés – főleg a gyártásközi – eleve kizárhatja a hibaokok többségét. Még ennél is szerencsésebb, ha nem a probléma oka után kutatunk, hanem eleve megelőzzük azt az időpillanatot, mikor a hiba bekövetkezne. A cél a visszacsatolás, vagy a gyártástechnikusok támogatása abban, hogy a gyártási anomáliákat felismerjék és megszüntessék.

Fotó: Werth Magyarország Kft.

Érdekli a gyakorlati megvalósítás vagy egyszerűen csak megérett mérőgépe a cserére?

Akkor válasszon a három, egyenként maximum egyórás online prezentáció és demóbemutató közül, melyeken kérdéseket is feltehet a méréstechnika szakértőinek! Minimális elmélet, maximális hasznosság. A gyakorlati alkalmazásokat videóbemutatók és esettanulmányok teszik igazán szemléletessé.

A három webinár három különálló témakört dolgoz fel

A mérések és azok pozitív hatásai a termelésre

Nehéz elképzelni egy olyan modern minőségbiztosítási megközelítést, amely nem használ multiszenzoros koordináta-mérőgépeket, pontlézer szenzorokat, üvegszálas tapintókat vagy akár CT-méréseket. Amennyiben érdekli a beállítási és alkalmazási lehetőségek tárháza, semmiképp se hagyja ki az eseményt!

Időpont: 2021. május 27. 9.00-10.00

Creaform hordozható lézerszkennerek

A beállítástól és a felhasználói szaktudástól függetlenül pontos, nagyfelbontású és megismételhető mérési eredmények. A beolvasás során mind az objektum, mind a szkenner szabadon mozgatható, az eredmények pedig azonnal láthatók. Ha érdekli egy bármilyen környezeti körülmények között használható kék lézeres kéziszkenner, vegyen részt a webináron, ismerje meg többek között például a HS Black Elite hordozható szkennert!

Időpont: 2021. május 27. 10.00-11.00

Fotó: Werth Magyarország Kft.

DWFritz & Metrolog: az ultrapontos, testreszabott méréstechnika

Itt és most kiderül a mérések valódi értéke; összehasonlítjuk (időben, adatminőségben) az érintésmentes méréseket a hagyományos koordináta mérőgéppel. A nagysebességű ZeroTouch mérő- és ellenőrző rendszer minden eddiginél gyorsabban dolgozza fel a bonyolult geometriákat. Az érintés nélkül dolgozó multiszenzoros berendezés valós időben képes 3D mérések elvégzésére. A rendkívül pontos, sűrű 3D pontfelhőt pedig csúcsmodern Metrologic szoftver értékeli ki. Ha érdekli a hosszútávú megbízhatóság, a rekordgyors működés és az ultrapontos mérés, akkor ez a webinár Önnek szól!

Időpont: 2021. május 27. 11.00-12.00

Amennyiben felkeltették érdeklődését az alábbi témák, regisztráljon az alábbi linken a Werth Magyarország Kft. webinárjaira!

Kiemelt Partnereink