Szolgáltatók Minőségirányítási szakember tanfolyamot indít a Tequa

Minőségirányítási szakember tanfolyamot indít a Tequa

Szammer Nikolett | 2021.06.15 09:20

Minőségirányítási szakember tanfolyamot indít a Tequa

Fotó: Tequa

A Tequa Minőségirányítási Szakember Tanfolyam ISO 9001 képzése a magyarországi minőségkultúra fejlesztését támogatja azzal, hogy közérthető módon, strukturált formában összefoglalja a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos legfontosabb elméleti alapokat.

Hirdetés

A tanfolyam eligazít a kapcsolódó alapszabványok területén, bemutatva azok alkalmazási területét, céljait, felépítését és fontosabb tartalmi elemeit, továbbá bevezeti a résztvevőket a leggyakrabban alkalmazott probléma-megoldási módszerek és minőségtechnikák világába.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és megértsék a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos elméleti alapokat és megfontolásokat. Eligazodjanak az ISO 9001-es szabványban, legyen rálátásuk a TQM alapelveire és értsék meg az irányítási rendszerek auditját leíró ISO 19011-es szabvány fontosabb iránymutatásait.

Ezen túlmenően ismerjék meg az irányítási rendszerek működtetéséhez és továbbfejlesztéséhez alkalmazható legismertebb problémamegoldó módszereket és minőségtechnikákat.

A négynapos tanfolyam során a résztvevők megszerezhetik a minőségi és minőségirányítási alapvetések, fogalmak biztos ismeretét; az ISO 9001 szabvány céljainak, felépítésének és fontosabb tartalmi elemeinek ismeretét, problémamegoldó módszerek és alapvető minőségtechnikák ismeretét, illetve bevezetést kapnak a 8D problémamegoldás és az FMEA alapjaiba.

A képzés június 24-25. és 29-30. között zajlik, jelentkezni az alábbi linken lehet.

Kiemelt Partnereink