Szolgáltatók Megnyílik az első beltéri töltőállomás Amerikában

Megnyílik az első beltéri töltőállomás Amerikában

autopro.hu/R.K.E. | 2024.02.12 08:18

Megnyílik az első beltéri töltőállomás Amerikában

Fotó: Electrify America

Az állomás még február első hetében megnyílik San Franciscóban 20 töltővel, valamint két társalgó is található majd ott, habár várakozni valószínűleg nem nagyon fog kelleni.

Hirdetés

Az elektromos járművek töltőállomásai nem különösebben érdekesek, mivel sok közülük egyszerűen egy parkoló szélére épített töltők sora. Az Electrify America azonban a beltéri töltőállomás ötletével rukkolt elő. A tervek szerint február 9-én nyitja meg kapuit San Franciscóban.

Az Electrify America megjegyezte, hogy a létesítményt éjjel-nappal megfigyelik és őrzik. A beltéri töltőállomáson megtalálható húsz 350 kilowattos egyenáramú gyorstöltő, amelyek gyorsan feltölthetik az elektromos járműveket.

Nem csak töltésre alkalmas

Bár a tervek szerint nem kell majd sokáig várakozni, a látogatók stílusos, légkondicionált társalgókban pihenhetnek. Ott élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t, vagy bekaphatnak egy kis harapnivalót az automatából. Az épületben még egy mosdó is található.

Gyakorlatilag ez egy kicsit olyan, mint egy márkakereskedés szerviz részlege, de kizárólag a töltésre összpontosítva. A felhasználóknak biztonságos helyet biztosít az e-autójuk feltöltésére.

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az elektromos meghajtású járművek mindenki számára elérhetővé váljanak. A Kaliforniában több mint 250, Észak-Amerikában pedig több mint 900 töltőállomás építésében szerzett tapasztalatunk egyedülálló módon lehetővé teszi számunkra, hogy a kiváló minőségű töltőinfrastruktúrát közvetlenül az emberek lakó- és munkahelyén lévő közösségekbe vigyük, és támogassuk az e-autók elterjedését az egész államban” – idézi az Electrify America elnökét a Carscoops.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink