Szolgáltatók Már egész Európában elérhető a Mewa ügyfélportálja

Már egész Európában elérhető a Mewa ügyfélportálja

autopro.hu | 2024.01.12 13:23

Már egész Európában elérhető a Mewa ügyfélportálja

Fotó: MEWA

Komoly terhet vesznek le ezzel a vállalatok válláról. A Mewa teljes körűen átvállalja ügyfelei üzemi textíliáinak beszerzését és kezelését, beleértve a termékek kiszállítását és visszagyűjtését is. Ezzel komoly terhet vesz le az üzemek és cégek válláról, amelyeknek nem kell a kapcsolódó, időrabló szervezési feladatokkal foglalkozniuk.

Hirdetés

A Mewa eddigi tevékenységeit mostantól már egy olyan, egész Európára kiterjedő digitális szolgáltatás is kiegészíti, amelynek használatával tovább csökkennek a Mewa ügyfeleinek adminisztrációs feladatai.

Minél több alkalmazott dolgozik egy üzemben, és minél sűrűbben változik az üzem munkarendje a megrendelések következtében, annál több időt kell a megfelelő mennyiségű ipari törlőkendő és olajfelfogó szőnyeg beszerzésére fordítani. Mostantól ez a feladat már a nap bármely pillanatában elvégezhető néhány kattintással a számítógépen vagy akár egy okostelefonon is.

Fotó: Mewa

„A Mewa ’MyMewa’ nevű ügyfélportálján keresztül a megrendelések bármikor megjeleníthetők, nyomon követhetők, és módosíthatók” – emeli ki Horváth László, a Mewa Magyarország ügyvezetője. Így az ellátást mindig az éppen aktuális igényekhez lehet igazítani, és az ügyfelek ehhez alkalmazkodva növelhetik vagy csökkenthetik készleteiket. Ennek eredményeként a tényleges készlet mindig megfelel majd az aktuális fogyásnak, amit a következő kiszállításkor már figyelembe is vesznek.

Kizárja a hibát

A jól áttekinthető és felhasználóbarát felület alkalmazásával elkerülhető a téves adatközlés – például hibás mennyiségek megrendelése a törlőkendők vagy szőnyegek esetében. Az eredmény: az ügyfél munkaidőt takarít meg és felesleges kiadásoktól mentesül.

A Mewa szolgáltatási portálja idén új funkciókkal bővült, és ma már a textilszolgáltató vállalatcsoport összes európai ügyfele számára elérhető. Az ügyfélportálon keresztül gyorsan és egyszerűen elérhetők az egyes szolgáltatások havi költségére, az esedékes és a már kifizetett számlákra, valamint a szerződött mennyiségekre vonatkozó információk, és szükség esetén a szállítási ütemezés gyorsan és költséghatékonyan módosítható. A felület kezelése egyszerű, és használata jelentősen csökkenti az ügyfelek adminisztrációs terheit.

A wiesbadeni székhelyű német MEWA Textil-Service SE & Co. Management OHG Európa egyik vezető vállalata az üzemi textíliákkal kapcsolatos teljes körű szolgáltatások területén. Kínálatának legfontosabb részét az ipari és javítóüzemek, valamint kézműves műhelyek számára nyújtott saját gyártású, többször felhasználható törlőkendők, valamint a munka- és munkavédelmi ruházat alkotja. A Mewa B2B szolgáltatásai – amelyek mindegyike tanúsítottan megfelel a vonatkozó minőségi, higiéniai és biztonsági szabványoknak – a termékek rendelkezésre bocsátására, ápolására, javítására, raktározására és logisztikájára terjednek ki. A családi vállalkozás 47 telephelyen 5700 dolgozóval több mint 200 ezer üzemet szolgál ki a legkülönbözőbb ágazatokban Európában, forgalma 2022-ben 829 millió eurót tett ki.

A Mewát a fenntartható textilszolgáltatások úttörőjeként 1908-ban alapították. A vállalat stratégiájának fókuszában azóta is következetesen megtalálható a fenntarthatóság gondolata, ezt testesítik meg a vállalat innovatív fejlesztései a termékek, folyamatok és technikai berendezések területén egyaránt. Ügyfélközpontúságáért és erőforrásmenedzsmentjéért a Mewa többször is díjazták.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink