Szolgáltatók Jövőre halasztották az InnoTrans kiállítást

Jövőre halasztották az InnoTrans kiállítást

autopro.hu | 2020.04.30 10:19

Jövőre halasztották az InnoTrans kiállítást

Fotó: InnoTrans

A berlini Szenátus arról határozott, hogy ötezer főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet Berlinben megrendezni. Ebből kifolyólag az InnoTrans-t legközelebb 2021. április 27-30. között rendezik meg.

Hirdetés

A SARS-CoV-2 további megállítása érdekében a berlini Szenátus arról döntött, hogy 2020. október 24-ig nem lehet 5000 főnél nagyobb rendezvényeket megtartani Berlinben.

Ebből adódóan a Messe Berlin sajnos nem rendezheti meg az eredetileg 2020. szeptember 22-25-re tervezett InnoTrans kiállítást.

A piac vezető szereplőivel és a szakmai szövetségekkel egyetértésben a Messe Berlin úgy döntött, hogy elhalasztja az InnoTrans kiállítást.

„A kiállítók, látogatók és minden Messe Berlin dolgozó egészsége a legfontosabb szempont. Ezért az InnoTrans-t 2021. április 27-30. között rendezzük meg. Egyúttal szeretnénk köszönetünket kifejezni minden kiállítónak a megértésükért és hűségükért” - nyilatkozta Kerstin Schulz, az InnoTrans igazgatója.

Az InnoTrans-on rendszeresen vesznek részt magyar kiállítók a kiállítás összes témakörében. A 2021-es kiállításon 15 cég lesz jelen több, mint 400 m2-en.

További információ, az InnoTrans elhalasztásával kapcsolatban itt olvasható.

Az InnoTrans a közlekedéstechnika és vasútipar vezető nemzetközi vására, melyet kétévente rendeznek Berlinben. 149 országból érkező 153 421 szakmai látogató vett részt a legutóbbi kiállításon és gyűjtött információt a 61 országból érkező 3.062 kiállítótól az iparág legújabb innovációiról.

A rendezvény öt fő témaköre: vasúti technika, vasúti infrastruktúra, tömegközlekedés, belső enteriőr és az alagútépítés. Egy egyedülálló dolog a kiállítások világában a 3500 méter hosszú kültéri sínterület, melyen a legkülönbözőbb típusú vonatokat állítják ki.

Kiemelt Partnereink