Szolgáltatók Hirdesse ipari termékeit az autopro.hu B2B ajánlatai között!

Hirdesse ipari termékeit az autopro.hu B2B ajánlatai között!

Szammer Nikolett | 2022.02.10 07:22

Hirdesse ipari termékeit az autopro.hu B2B ajánlatai között!

Fotó: Gimex-Hidraulika Kft.

Hirdesse ipari termékeit az autopro.hu B2B ajánlatok rovatában! A korábbi Logisztika rovatból átalakult listing oldalon számos iparág termékeit megtalálhatja, legyen szó célgépekről, robotikáról, hidraulikus szerszámokról, targoncákról vagy állványokról.

Hirdetés

Listing oldalt indított az autopro.hu, mely mostantól B2B ajánlatok névre hallgat. Az egyedülálló felület célja, hogy segítsük partnervállalatainkat termékeik bemutatásában, platformot teremtsünk az üzleti kereslet és kínálat számára.

A B2B ajánlatok között számtalan iparág termékei fellelhetőek, a célgépektől a hidraulikus szerszámokig, targoncáktól az állványozási rendszerekig, de akkor is jó helyen jár, ha új vagy használt, de kiváló állapotú robotjait hirdetné!

A B2B ajánlatok között szereplő termékekről nem csupán részletes leírás adható, de fotó, sőt videó is elhelyezhető, így még látványosabban mutathatók be az olvasóknak. Az érdeklődőket pedig átirányítjuk a partnerünk oldalára, hogy felvehesse a kapcsolatot az értékesítő vállalattal.

A rovatban bemutatott termékek nem csupán a B2B ajánlatok között, de a nyitóoldalon is feltűnnek, továbbá termékbemutató részeként a Best Practice-ben is kiemeljük őket egy hétre. Sőt, a rovat termékei az autopro.hu hírlevélben is feltűnnek!

Megéri az autopro.hu B2B ajánlatai között hirdetni termékeit, hiszen kiváló termékismertető, egyben eladástámogató eszköz!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, keresse az autopro.hu munkatársait az [email protected] email címen vagy akár telefonon a +36 70 637 9292 számon!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink