Szolgáltatók Ezek az újdonságok mutatkoznak be a frankfurti autószalonon

Ezek az újdonságok mutatkoznak be a frankfurti autószalonon

autopro.hu/H.J. | 2019.08.10 05:00

Ezek az újdonságok mutatkoznak be a frankfurti autószalonon

Már javában zajlanak az előkészületek a 2019-es frankfurti kiállításra. Az alábbiakban egy kis ízelítő következik a nemzetközi autó show-n bemutatkozó új modellekről.

Hirdetés

A Frankfurt Auto Show 2019. szeptember 12-én nyitja meg kapuit, ám ekkor még csak a kereskedelmi partnerek előtt. A nagyközönség 14-étől látogathatja a kiállítást, egészen 22-éig.

Az autószalon időpontjára számos gyártó időzíti új modelljének debütálását. Ezek közt van korábbi modell új változata, még soha nem látott járművek, és elektromos modellek egyaránt.

BMW

A német gyártó két modellel is készül a kiállításra. Az X5 után megismerkedhetünk a „kupé-kabrióval”, azaz az X6-tal.

A BMW Vision M Next koncepcióautó a gyártó ígérete szerint betekintést nyújt a jövőbe. A modell rendelkezik önvezető és manuális funkcióval is, így vezetője bármikor eldöntheti, hogyan szeretne utazni. A Vision M Next hibrid meghajtást használ, négyhengeres turbóval. 100-ra 3 másodperc alatt gyorsul fel, végsebessége pedig 300 km/h. Az elektromos motor hatótávolsága 62 mérföld, Boost+ üzemmódja azonban többlet-teljesítményt is lehetővé tesz. Az összkerékhajtás tisztán elektromos hátsókerék-meghajtást kínál, de a négyhengeres benzinmotor is működésbe léphet.

Honda

A Honda e elektromos modell 36 kWh-os lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amely több mint 200 km megtételére képes. Az akkumulátorcsomagot a padlólemez alá helyezték, ezzel 50:50 arányú súlyelosztást biztosítanak. Az elektromos modell hátsókerék hajtású, és fél óra alatt 80 %-os szintre tölthető.

Honda e
Honda e

Land Rover

Az új Land Rover Defender a frankfurti kiállítás egyik legnagyobb szenzációja lehet. A 4x4 modell önálló hátsó felfüggesztést kap, és úgy tűnik az oldalra nyíló hátsó ajtó is visszatér. A városi SUV-hoz inkább hasonlító Defender család legújabb tagja 2020-tól gördülhet le a gyártószalagról.

Land Rover Defender
Land Rover Defender

Mini

A Mini Cooper SE a frankfurti kiállításon debütálhat. A tisztán elektromos meghajtású modell 135 kW-s teljesítménnyel és 270 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik. A lítium-ion akkumulátor 270 km hatótávolságot biztosít, és akár 50 kW-s sebességgel tölthető. 100 km/h-ra 7,3 másodperc alatt gyorsul, és fékerő üzemmódja az egypedálos vezethetőséget is lehetővé teszi.

Mini Cooper SE
Mini Cooper SE

Korábbi és új modellek egyaránt bemutatkoznak

Az autószalon ideje alatt az érdeklődők megtekinthetik még a legújabb Audi A3-ast, a Cupra elektromos tanulmányautóját, a Mercedes elektromos kisbuszát, az EQV-t, a Peugeot crossover modelljét, a 2008-t és annak elektromos verzióját, az első tisztán elektromos Porsche modellt, a Porsche Taycan-t. A számos újítással felszerelt Renault Captur is bemutatkozik a kiállításon, a Vauxhall/Opel Corsa és a teljesen elektromos VW ID.3 modellel egyaránt.

Kiemelt Partnereink