Szolgáltatók Díjat kapott az év lízingszakemberere

Díjat kapott az év lízingszakemberere

autopro.hu | 2013.11.11 11:37

Díjat kapott az év lízingszakemberere

A Magyar Lízingszövetség 2012-ben megalapította, majd a Deloitte névadóként támogatta a "Deloitte – Az év lízingszakembere” díjat a lízingszakma területén nyújtott kimagasló személyes teljesítmények elismeréseként.

Hirdetés

Ennek célja, hogy olyan szakembert részesítsenek elismerésben évente, aki tevékenységével hozzájárult a lízingszakma fejlődéséhez. A díj odaítéléséről szakmai zsűri döntött, melynek tagjai a lízingszövetség jelenleg héttagú elnöksége, valamint a kitüntetés támogatójának képviselője.

Az elismerés átadására idén tizenharmadik alkalommal, a Lízing Szakmai Napok konferencia gálavacsoráján került sor.

Tekse Kálmán

2013-ben Tekse Kálmán, az Arval Magyarország Járműparkkezelő ügyvezetője, a Magyar Lízingszövetség alelnöke és flotta bizottságának vezetője érdemelte ki e megtisztelő címet kimagasló szakértelméért és proaktív közreműködéséért. Bizottságvezetőként folyamatosan erősítette az együttműködést a bizottsági tagok között. Nem utolsó sorban közel kilenc éve sikeresen vezeti az Arval Magyarország Kft.-t, ami a válság ellenére folyamatosan nyereséges tudott lenni, és tavaly a legjobb ügyfél-elégedettségi eredményt produkálta a leányvállalatok között.

Az autopro.hu-n hamarosan interjút olvashatnak Tekse Kálmánnal.

Kiemelt Partnereink