Szolgáltatók Crane mérőeszközök a Kalilabtól

Crane mérőeszközök a Kalilabtól

2015.11.16 11:04

Crane mérőeszközök a Kalilabtól

A Kalilab Méréstechnikai és Szolgáltató Bt. munkatársait büszkeséggel tölti el, hogy egy olyan nemzetközi szintű gyártót képviselhet Magyarországon, mint a Crane Electronics Ltd.

Hirdetés

A Kalilab Bt. 2007-es alapításakor célul tűzte maga elé, hogy a magyar ipar számára minőségi megoldást nyújtson kalibrálási feladataik, kötelezettségeik ellátásában. Ezen cél elérésében mérföldkő volt a 2009-es év, amikor a Nemzeti Akkreditáló Testület -egy minden területet átfogó auditot követően- alkalmasnak találta a céget, hogy akkreditált kalibrálásokat végezzen. A Kalilab Bt. NAT-2-0281/2009 számú akkreditálási okirata igazolja és egyben büszkén hirdeti, hogy a cég működése megfelel a kalibráló laboratóriumokra vonatkozó MSZ EN ISO/IEC 17025 szabványnak.

Cégünk kezdetben csak a hossz- és nyomatékmérés területén végzett kalibrálási szolgáltatásokat. Ezen munkákat mind laboratóriumunkban, mind a partnereink telephelyén el tudjuk végezni. Mint az élet minden területén, természetesen kivételek itt is vannak, mivel bizonyos mérések, mint például az idomszerek mérése olyan pontosságú gépeket igényelnek, amelyek nem szállíthatóak és tökéletes működésük csak laboratóriumi körülmények között biztosítható. Szolgáltatásunk kiterjed a hagyományos kézi hossz- és nyomatékmérő eszközök kalibrálására, többek között tolómérők, mikrométerek, idomszerek, mérőhasábok, nyomatékkulcsok mérésére. Akkreditált státuszban vállaljuk nyomatékmérő cellák, nyomaték-csavarbehajtók laboratóriumi és helyszíni kalibrálását is.

Felismerve a piac változó igényeit, kalibrálási szolgáltatásunkat kibővítettük mérőeszköz felügyeleti feladatok ellátásával és mérőeszköz kereskedelemmel. Egy laboratórium életében kulcsszó a megbízhatóság. Ezért olyan, a kalibrálási területünkhöz szorosan kapcsolódó gyártókkal vettük fel a kapcsolatot, ahol a minőségi termékek létrehozása nem pusztán a profitszerzés forrása, hanem a műszaki elhivatottság és az alkotásvágy megtestesülése. Így kerültünk kapcsolatba a Crane nyomatékeszközöket gyártó cég angliai kollégáival, akikkel lefektettük egy reményeink szerint a jövőben sikeresen működő és mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat alapjait. Célunk, hogy megismertessük a cég termékeit a hazai ipar minden résztvevőjével, és teljes szolgáltatást nyújtsunk. A közös munka a műszakilag és fiskálisan is legoptimálisabb eszköz megkeresésével kezdődik. Azonban feladataink nem fejeződnek be ezen eszközök leszállításával, további segítséget nyújtunk ezek szakszerű telepítésében, és -amennyiben erre igény van- oktatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. A használat során természetesen adódhatnak hibák, amelyek csak szakképzett, szervizes kollégák segítségével oldhatóak meg; továbbá jelentkeznek időszakos feladatok, mint például a kalibrálás. Ezen feladatok ellátásában is készséggel állunk ügyfeleink részére.

Reményeink szerint sikerült felkelteni érdeklődésük és bízom benne, hogy a nyomatékmérés és csavarozás területén adódó feladataikkal szembesülve a Crane Electronics Ltd. és a Kalilab Bt. minőségi megoldást tud Önöknek nyújtani.

(x)

Kiemelt Partnereink