Szolgáltatók Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

autopro.hu | 2022.12.24 16:23

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

Tisztelt Olvasónk! Ebben az évben is megtiszteltetés volt számunkra a legfrissebb járműipari hírekkel és információkkal kiszolgálni Önöket! Tartson velünk jövőre is és értesüljön az autopro.hu-n a legfrissebb járműipari hírekről.

Hirdetés

Az idei évben közel kétmillió olvasója volt az autopro.hu-nak, ez azt jelenti, hogy az Önökről szóló fontos tudnivalók ennyi olvasóhoz, partnerükhöz jutottak el segítségünkkel. A jövő évben is azon leszünk, hogy minél több olvasó számára szolgáljunk hírekkel, információkkal és érdekességekkel a járműipar világából.

Az idei év sajnos abban hasonlított a legjobban az előző két esztendőhöz, hogy válságok és hihetetlen kihívások elé állította a járműipart, így kapcsolódó médiaportálként ebben az évben is éreztük a nehézségeket. Ennek ellenére sikeresen rendeztük meg a Bálnában az első önálló Techtogether mérnökhallatói versenyt és kiállítást, valamint az idei évben először egy járműipari szakkonferenciával is bővült a Techtogether programja. A rendezvényünk több mint 600 látogatót és 13 mérnökhallgatói csapatból közel 400 diákot vonzott.

Új szolgáltatásokkal is jelentkeztünk, ilyen például az idei évben elindított „Logisztika” rovatunk, valamint a gyártósori szakmai hírekkel kéthetente jelentkező „automation&production” hírlevelünk.

Köszönjük, hogy idén is minket olvasott! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván az autopro.hu csapata!

Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink