Szolgáltatók Átalakult a Gebrüder Weiss hazai menedzsmentje

Átalakult a Gebrüder Weiss hazai menedzsmentje

autopro.hu/P.M. | 2016.10.18 16:27

Átalakult a Gebrüder Weiss hazai menedzsmentje

A vállalat 6000 munkatársával, 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,28 milliárd eurót meghaladó éves forgalmával (2015) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik. A cég 26 éve van jelen a magyar piacon. A közúti szállítmányozásra és komplex logisztikai szolgáltatásra szakosodott magyarországi leányvállalat a német és az osztrák kirendeltségek után a harmadik legnagyobbnak számít a vállalatcsoporton belül, 2015-ös értékesítési árbevétele elérte a 13,5 milliárd forintot.

Hirdetés

1990-ben bátor lépésnek számított a tulajdonosok döntése, első nem német nyelvű kirendeltségként a Gebrüder Weiss hálózatát keleti irányban terjeszteni és a rendszerváltás utáni Magyarországon fióktelepet nyitni.

A Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft-n belül létrejött egy új szervezeti egység, termékmenedzsment néven. A jövőben a közúti szállítmányozási termékmenedzseri feladatot Iványi Csaba – korábbi közúti szállítmányozási részlegvezető – látja el, a logisztikai megoldások termékmenedzseri posztját Bencsics Balázs – korábbi logisztikai megoldásért felelős részlegvezető – tölti be. Az új szervezeti egység közvetlenül az ügyvezetés alá tartozik, a kinevezett menedzserek országos feladatkörrel az összes magyarországi telephelyért (Biatorbágy, Mosonmagyaróvár, Hajdúböszörmény) felelőséggel tartoznak, és aktívan támogatják a dunaharaszti valamint a győri kirendeltségek folyamatait, továbbá az új projektek megvalósítását.

További változás, hogy szeptember 1-jétől a dunaharaszti kirendeltség új kirendeltségvezetőt köszönthet Varga Bálint személyében. Varga Bálint 10 évig a cég értékesítési és marketing részlegvezetője volt, az ő posztját – a változással egy időben – Csiszár Zsolt vette át. Zsolt többéves logisztikai, szállítmányozási és értékesítési tapasztalatát hozta magával korábbi munkahelyéről, ahol szintén az értékesítési terület vezetéséért felelt.

Jelenleg a GW összesen 56.000 m2-en szolgálja ki ügyfeleit Magyarországon, központja 23 000 m2-es raktárterülettel rendelkezik Dunaharasztin. További telephelyek országszerte: Győr, Biatorbágy, Hajdúböszörmény, Kecskemét, Vecsés (légi és tengeri iroda).

Kiemelt Partnereink