Szolgáltatók A HUMDA veszi át az e-mobilitási pályázatok lebonyolítását

A HUMDA veszi át az e-mobilitási pályázatok lebonyolítását

MTI | 2021.12.06 12:19

A HUMDA veszi át az e-mobilitási pályázatok lebonyolítását

Fotó: Pexels

Decembertől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át az elektromos meghajtású közlekedési eszközök támogatási rendszerének lebonyolítását az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-től.

Hirdetés

A jövőben a HUMDA Zrt. koordinálja az elektromos meghajtású közlekedési eszközök állami támogatású pályázati rendszerét, ez vonatkozik többek között az elektromos autókra, és az elektromos rásegítésű kerékpárokra is. Az átállás a folyamatban lévő pályázatokat mindössze annyiban érinti, hogy azokat a HUMDA koordinálja majd.

A változásokról a HUMDA közösségi médiafelületein, valamint az ügynökség honlapján lehet tájékozódni.

A HUMDA közleménye szerint az ügyintézés hamarosan a megszokott ütemben folytatódik, addig a pályázók és a kereskedők türelmét kérik.

Ahogyan arról az autopro.hu korábban már beszámolt, idén szeptembertől a Zöld Busz Programot a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. koordinálja Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár együttműködésével.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink