Szolgáltatók VDA 19.1 és 19.2 workshop

VDA 19.1 és 19.2 workshop

QFD | 2019.03.18 12:05

VDA 19.1 és 19.2 workshop

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. workshopokat szervez VDA 19.1 és 19.2 témakörben. A téma különösen érdekes azoknak, akik olyan gyártó területeken dolgoznak, ahol a gyártó terület és/vagy az alkatrészek műszaki tisztasága követelmény. Azoknak is különösen fontos ez a téma, akik olyan beszállítókat látogatnak/auditálnak, ahol tisztasági követelményeket kell alkalmazni, betartani, hogy az elfogadható megoldásokat, alkalmazási példákat ismerjék, azokat helyesen tudják megítélni.

Hirdetés

Azért, hogy a résztvevők az ismereteket ne tantermi, hanem tényleges ipari környezetben szerezhessék meg, a

  • VDA 19.2-es workshopot, amely a gyártó területek tisztaságának kialakításáról, biztosításáról szól, a SEWS Komponens és Elektronikai Kft. móri gyárában, míg a
  • VDA 19.1-es workshopot, amely az alkatrészek tisztaságának vizsgálatát írja le, a BorgWarner Hungária Kft. oroszlányi gyárának tisztasági laborjában tartjuk.

A workshopok nyelve angol és magyar. Az egyik előadó Patrick Brag a stuttgarti Fraunhofer intézettől, a másik Englóhner Bernadett a QFD Kft.-től. A workshop időpontja 2019. április 1-2. és április 3-4.

További információért keresse fel honlapot: www.QFD.hu

Kiemelt Partnereink