Szolgáltatók 2015 májusában újra Ipar Napjai, Mach-Tech (x)

2015 májusában újra Ipar Napjai, Mach-Tech (x)

autopro.hu | 2015.04.09 16:33

2015 májusában újra Ipar Napjai, Mach-Tech (x)

Újra világmárkák, multinacionális cégek, kis és középvállalatok 2015. május 12-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Hirdetés

Idén ismét egy olyan világmárkákat és multinacionális cégeket felvonultató IPAR NAPJAI-t valósít meg a Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel közösen, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, és melynek tematikája lefedi az ipari termelésben résztvevő ágazatok összességét.

Résztvevők: közel 250 kiállító 10.000 m2-t foglalt le a Budapesti Vásárközpont A és G pavilonjaiban. Eddig összesen 10 országból jelentkeztek be kis-, közép- és nagyvállalatok a rendezvényre, hogy bemutathassák az ipar számos ágazatában, többek között a gépgyártás, hegesztéstechnika, a robotika, az automatizálás, a tervezés vagy a logisztika területén számottevő termékeiket, szolgáltatásaikat, újdonságaikat.

A megjelenő cégek között tajvani, német és osztrák kollektívek is lesznek. A rendezvényen résztvevő vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

A rendezvényt idén is színesíti az APPLICATION ZONE gyakorlati bemutató, melyhez előzetesen az alábbi cégek csatlakoztak: Beck Hoff Automation Kft., Carl Zeiss, Flexman Robotics Kft., Hód Industrial Kft., Kuka Robotics, Optimum Hungária Kft., Pekárik Szerszámgép Kft., Renishaw, U-4 Reklámiroda, Werth Magyarország Kft.

Az új koncepcióra épülő APPLICATION ZONE-ban több állomáson végigmenve egy termékgyártási folyamat mutatkozik majd be a tervezéstől a késztermékig. Egy gondolat köré épül fel az „ember útja”, végigvezetve a látogatót a folyamat egyes állomásain, érintve a múltat, a jelent és felcsillantva a jövőt.

A bemutatott folyamat lépései: tervezés, szerszámkészítés, megmunkálás, robotika, automatizálás, mérés, a gép és az ember biztonsága. A programhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát, újdonságait szemléletesen mutathassa be az érdeklődő közönségnek. A kiállítók idén is pályázhatnak NAGYDÍJ-ra, mely termékverseny eredményhirdetésére a kiállítás ünnepélyes megnyitóján kerül sor. Az érdeklődők a folyamatosan frissülő kiállítói listát a rendezvény honlapján olvashatják.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu

A kiállítás támogató partnere az Iscar.

Kiemelt Partnereink