HR Ablak A Mercedes-Benz ismét a legvonzóbb hazai munkaadók között

A Mercedes-Benz ismét a legvonzóbb hazai munkaadók között

autopro.hu | 2021.05.21 17:20

A Mercedes-Benz ismét a legvonzóbb hazai munkaadók között

Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. | Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Online prezentáció keretében ismertették a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása, a Randstad Employer Brand Research magyarországi eredményeit és hirdették ki a Randstad Award 2021-es hazai győzteseit. Egy helyet előre lépve a dobogón a Samsung lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyet a LEGO nyerte el, a harmadik helyezett pedig a Mercedes-Benz lett.

Hirdetés

Idén nyolcadik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A világ legnagyobb, 34 országban zajló független munkáltatói márkakutatása – melynek idei adatfelvétele januárban zajlott –, a Randstad Employer Brand Research 2021-es eredményei alapján egy helyet előbbre lépve a Samsung lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a tavalyi győztes LEGO ezüstérmes lett, illetve dobogós helyezést ért el a Mercedes-Benz.

Stabil, válságálló munkahely

Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatóját az elismerés kapcsán arról kérdeztük, miként értékeli, hogy ismét a Mercedes-Benz gyár lett az autóipari vállalatok között a legvonzóbb munkahely Magyarországon.

„A Mercedes-Benznél mindig is az ember állt a középpontban, vállalatunk üzleti sikerei mögött is a világszínvonalon teljesítő kecskeméti csapatunk áll. Ezért is különösen nagy elismerés számunkra, hogy a Randstad Employer Branding Research díjazásában a legvonzóbb autóipari vállalatnak választottak. Csapatunknak köszönhetjük többek között azt is, hogy idén ősztől kibővülő termékportfóliónkkal –amely hagyományos belső égésű kivitel mellett plug-in-hibrid és tisztán elektromos meghajtású járműveket is magába foglal – stratégiailag a lehető legjobban fel tudtunk készülni a jövő kihívásaira.

Új modellünk, a hamarosan nálunk készülő, tisztán elektromos meghajtású EQB, illetve a jelenleg épülő második présüzemünk is olyan jelentős projektek, amelyeket a kecskeméti csapat a gyártás 2012-es elindítása óta nyújtott kiváló teljesítményével, és az általuk gyártott termékek kiemelkedő minőségével érdemeltünk ki.

Az elmúlt évben is bizonyítottuk, hogy nagyvállalatként fontos számunkra ez a nagyszerű csapat. Büszkék vagyunk arra, hogy ebben a kihívásokkal teli évben, világjárvány idején is tudtuk tartani az alkalmazottaink számát, sőt, a jövőbe mutató projektjeink megvalósításához csapatunkat tovább bővítjük.

Munkatársainknak stabil, válságálló munkahelyet, valamint vonzó, különösen versenyképes juttatási csomagot kínálunk: többek között garantált, lépcsőzetes béremelést biztosítunk a következő 2 évben” – mondta az ügyvezető igazgató.

Kiemelt Partnereink