Gyártósor Szűk helyeken is otthonosan mozog a Jungheinrich targoncája

Szűk helyeken is otthonosan mozog a Jungheinrich targoncája

autopro.hu | 2023.04.26 15:20

Szűk helyeken is otthonosan mozog a Jungheinrich targoncája

Fotó: Jungheinrich Hungária Kft.

A Jungheinrich Hungária Kft. BB sorozathoz tartozó megbízható és sokoldalú EFG elektromos targoncái ideálisak a legkülönbözőbb szállítási és rakodási munkákhoz.

Hirdetés

A fordulékony, háromtámaszú EFG BB 216k elektromos villástargonca kompakt kialakítása révén különösen alkalmas a szűk raktárakban végzendő rugalmas szállítási feladatokra. A ZF sebességváltóval és intelligens vezérléstechnikával rendelkező kétmotoros elsőkerékhajtás stabilan magas teljesítményt biztosít alacsony fogyasztás mellett. Az intelligens asszisztensrendszerek és biztonsági funkciók, például a villogó fény vagy a figyelmeztető zónás lámpák maximális biztonságot garantálnak munka közben.

  • Kompakt kialakítás a maximális rugalmasságért szűk helyeken
  • Minimális fordulási sugár a kétmotoros elsőkerékhajtás révén
  • Az intelligens vezérlés és az energiahatékony munkavégzés maximális mennyiségű áru rakodását szavatolja
  • 3000 - 6500 milliméter
  • 1600 kilogramm

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink