Gyártósor Otthonából tanulhat a távolról vezérelt Siemens hajtástechnikai eszközökön!

Otthonából tanulhat a távolról vezérelt Siemens hajtástechnikai eszközökön!

autopro.hu | 2021.06.03 10:17

Otthonából tanulhat a távolról vezérelt Siemens hajtástechnikai eszközökön!

Fotó: Siemens

A PLC-s oktatások után már a Sinamics hajtástechnikai eszközök kezelését is megtanulhatja online a Siemens digitális képzésein. Vegyen részt a Siemens online nyílt napján június 18-án!

Hirdetés

A Siemens csúcsteljesítményű termékcsaládja, a gyártásban központi szerepet játszó Sinamics frekvenciaváltók és a motorok professzionális szintű kezelése kulcsfontosságú a vállalatok számára.

A Sinamics termékcsalád hatékony alkalmazását a tantermi tanfolyamok mellett most már otthonából, távoli hardveres eléréssel is elsajátíthatja a Sitrain tanfolyamokon.

A digitális képzések az oktató személyes jelenlétével, a résztvevők és a tanár interaktív munkájával folynak, és hatékonyságuk egyenértékű a személyes képzésekével, hiszen a hardver eszközök használatát éppúgy biztosítják.

Szinte tantermi körülmények között

A résztvevőknek csupán stabil internetkapcsolatra, két monitorra és egy fülhallgatóra van szükségük ahhoz, hogy utazási és szállásköltség nélkül, kevesebb időráfordítással megszerezzék ugyanazt a tudás, mint a tantermi tréningeken tanulók. A képzésen minden résztvevő számára egy dedikált gyakorlóeszköz áll rendelkezésre a Siemens oktatóközpontjában, amit távoli eléréssel saját maguk konfigurálhatnak és paraméterezhetnek. Munkájuk követéséhez az eszközök webkamerákon is figyelhetőek, így az elvégzett gyakorlati feladatok sikeressége könnyedén ellenőrizhető.

Elsőként a G120 frekvenciaváltós, illetve az S120 szervohajtásos témákban kerültek bevezetésre a távoli hardveres elérésű képzések a Siemensnél. Most különleges lehetőség nyílik az érdeklődők számára a technológia megismerésére és kipróbálására június 18-án az online nyílt napon. Az eseményre regisztrálók megtekinthetik a megvalósítási hátteret, a tréninghez szükséges előkészületi elemeket és bemutatásra kerül az is, hogyan történik a valóságban egy távoli hardveres eléréssel folyó képzés.

Fotó: Siemens

Aki ismeri, kedveli, használja a Siemens hajtástechnikai termékeit, vagy kíváncsi rá, hogyan zajlik egy ilyen tréning, annak ajánljuk az ingyenes, de regisztrációhoz kötött, fél órás alkalmat, ahol az oktatóknak és az oktatásszervezőknek is feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

Személyes oktatásra is nyílik lehetőség

Azoknak pedig, akik a hagyományos oktatási formákat preferálják, jó hír, hogy a Sitrain képzések az online tér mellett ismét elérhetőek személyes formában is a budapesti oktatóközpontban és győri állandó helyszínükön.

Sokéves tapasztalat, új tananyag, koncentrált fejlesztés és fegyelmezett munkaórák, valamint mély szakmai tudással rendelkező oktatók garantálják a Sitrainnél az online és offline térben megvalósuló tanulás eredményességét. Tartsa a lépést a digitalizációval, frissítse tudását a Siemens képzéseken!

Sitrain online képzések portfóliójáért és a nyílt napra való jelentkezésért kattintson ide!

Kiemelt Partnereink