Gyártósor Maximális biztonság a Jungheinrich emelőkocsijával

Maximális biztonság a Jungheinrich emelőkocsijával

autopro.hu | 2024.01.16 15:20

Maximális biztonság a Jungheinrich emelőkocsijával

Fotó: Jungheinrich

A Jungheinrich Hungária Kft. gazdaságos, kompakt, valamint kiemelkedő biztonságot nyújtó megoldást kínál az AME 15 elektromos emelőkocsi képében.

Hirdetés

A rugalmas és költséghatékony AME 15 elektromos emelőkocsik gazdaságos középkategóriás gépek az elektromos villás raklapszállítók szegmensében. Tökéletes segítséget jelentenek tehergépjárműveken való szállítás esetén vagy a napi raklapszállítás során. Kompakt kialakításuk és rendkívül alacsony saját tömegük révén különösen szűk helyeken és terhelésre érzékeny környezetben kiemelkedően teljesítenek. A kanyarokban való automatikus sebességcsökkentés, valamint a fokozott vezetési kontrollt biztosító lassúmenet maximális biztonságot garantál a munkavégzés során

  • Emelési magasság: 115 milliméter
  • Terhelhetőség: 1500 kilogramm
  • Erős középkategóriás elektromos emelőkocsi beltéri és kültéri használatra.
  • Nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor, egyszerű akkumulátorcserével.
  • Automatikus sebességcsökkentés kanyarmenetben a biztonság érdekében.
  • PIN-kódos hozzáférés a jármű illetéktelen használata elleni védelem érdekében.

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink