Gyártósor Egyedi gyártású raklapszállítók a Maxi-Szertől

Egyedi gyártású raklapszállítók a Maxi-Szertől

autopro.hu | 2024.01.30 15:23

Egyedi gyártású raklapszállítók a Maxi-Szertől

Fotó: Maxi-Szer Kft.

A Maxi-Szer Kft. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott gyártáskiszolgáló eszközök szállítása. A vállalat szakértelmét már számos vállalat elismerte megrendeléseivel.

Hirdetés

Az elmúlt években több ezer vontatmányt és egyéb szállító eszközöket gyártottunk az autóipari beszállítók és más multinacionális vállalatok számára. Ehhez folyamatosan fejlesztjük a tervezési folyamatot és a gyártást. Komoly terveink vannak ezen a területen, ezért eszközparkunk fejlesztése is folyamatos.

Társaságunk anyagmozgató eszközök, gyártáskiszolgáló berendezések fejlesztésével foglalkozik. Saját gyártású termékeink között megtalálhatóak a lean rendszerbe illő szállító eszközök, speciális vontatmányok.

Az 1996-ban alapított Maxi-Szer Kft. raktártechnikai rendszerek, intralogisztikai rendszerek és üzemeberendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállalkozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dásával.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink