Gyártók Újabb bőrt húznak le a Golfról

Újabb bőrt húznak le a Golfról

autopro.hu | 2014.02.10 18:08

Újabb bőrt húznak le a Golfról

A Volkswagen wolfsburgi gyárában február 6-án készült el az első Golf Sportsvan. A reflexezüst fényezésű, Highline felszereltségű, panorámatetővel készült első példányt 110 kW (150 LE) teljesítményű, 1,4 literes TSI-motor hajtja. Tavaszi piaci bevezetésekor hatféle új, különösen takarékos motorral érkezik a Golf harmadik karosszériaváltozata.

Hirdetés

A Golf Sportsvan a klasszikus Golf és a Golf Variant mellett harmadik karosszériaváltozatként egészíti ki a hetedik generációs Golf kínálatát.

A Sportsvan egyterű háromszemélyes üléspadja osztva is lehajtható, és 180 milliméter távolságon hosszirányban is állítható.

Csomagtartóját egészen az első üléstámlákig illetve a mennyezetig bővítve több mint 1500 literes maximális raktér állhat rendelkezésre. Tavaszi piaci bevezetésekor hat új motor (négy TSI és két TDI) sorakozik a modell palettáján. Mindegyikük tartalmazza az automatikus motorleállítás és -indítás rendszerét és teljesíti az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásait. Üzemanyag-fogyasztásuk akár 19 százalékkal is elődeiké alatt alakulhat - állítja a sajtóközlemény.

Kiemelt Partnereink