Gyártók Startupokat karolna fel a Hyundai

Startupokat karolna fel a Hyundai

autopro.hu/V.M. | 2022.07.12 17:18

Startupokat karolna fel a Hyundai

Fotó: Hyundai

A Hyundai és Kia autógyártókat összefogó Hyundai Motor Csoport innovatív technológiai fejlesztéseken dolgozó startupok jelentkezését várja azzal a céllal, hogy a legjobbakkal együttműködést alakítson ki.

Hirdetés

A 2022 második felére meghirdetett ZER01NE Accelerator program keretében a fiatal vállalkozások az energia, a mobilitás, a logisztika, az építészet, az okos gyárak és az anyagtudományok hat témakörének egyikéhez tartozó összesen 20 projekt valamelyikére jelentkezhetnek. A jelentkezések elbírálásában közvetlen szerepet vállalnak a Hyundai Motor Csoport kutatás-fejlesztéssel foglalkozó tagvállalatai.

A program hivatalos weboldalán július 29-ig lehet jelentkezni. Az eredményeket szeptemberben fogják bejelenteni.

A kiválasztott startupokat pénzügyi támogatásban fogják részesíteni, továbbá a Hyundai meg fogja vizsgálni annak lehetőségét, hogy részesedést vásároljon bennük.

A Hyundai Motor Csoport 2018 óta rendszeresen meghirdeti a ZER01NE Accelerator programját, aminek keretében eddig a vállalatcsoport 115 startuppal 97 projekten dolgozott együtt. Eddig összesen 54 cégbe fektetett be a Hyundai a program során nyújtott teljesítménye alapján.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink