Gyártók Rendhagyó módon mutatkozik be az új Mercedes S-osztály

Rendhagyó módon mutatkozik be az új Mercedes S-osztály

autopro.hu/P.B. | 2020.07.07 17:23

Rendhagyó módon mutatkozik be az új Mercedes S-osztály

Fotó: Daimler Media

Több újítást is kap a szeptemberben megjelenő új S-osztály információs rendszere. Az autóról bemutatkozása előtt egy háromrészes sorozatban tudhatnak meg többet az érdeklődők, melynek keretében akár a Mercedes-Benz szakértőivel is értekezhetnek az autóról. Az első részre július 8-án kerül sor, majd pedig július végén és augusztus közepén folytatódik a sorozat.

Hirdetés

Markus Schäfer, a Mercedes-Benz és a Daimler vezetőségi tagja az új S-osztály egyik prototípusát már megmutatta egy videóban, bár ebben szinte semmilyen részlet nem derült ki az autóról. Annyit megtudhattunk, hogy nagyon komoly navigációs rendszert kap az autó, ami a biztonságos és kényelmes vezetést szolgálja majd, illetve kiderült, hogy az új S-osztály plug-in hibrid változata tisztán elektromos módban akár 100 kilométer megtételére is képes lehet.

Schäfer a videóban elmondta, hogy az új modellben is tovább viszik a márkától megszokott értékeket, ennek jegyében a legmodernebb technológiákkal szerelik fel az autókat. A szeptemberben bemutatkozó modellről három részletben árul majd el információkat a Daimler videós formátumban.

Új szintre emelt luxus

Katja Bott, a Mercedes kommunikációért felelős igazgatója szerint az új S-osztály eddig nem látott szintre emeli a luxust. Emellett beszámolt az újonnan létrehozott Meet the S-Class DIGITAL nevű platformról, amin a vállalat közzéteszi majd az új modellről szóló videókat, sőt, a Mercedes szakembereivel is lehet beszélni ezen a platformon.

Az első rész július 8-án, szerdán kerül bemutatásra, ezt követően július 29-én és augusztus 12-én ismerhetünk meg részleteket a Mercedes új modelljéről. Az első részben az autó inotainment rendszeréről lesz szó, a másodikban az innovációkról és a mesterséges intelligenciáról, míg a zárórészben a luxus kerül előtérbe.

Kiemelt Partnereink