Gyártók Németországban terjeszkedik a LEVC

Németországban terjeszkedik a LEVC

autopro.hu/B.A. | 2020.07.28 10:23

Németországban terjeszkedik a LEVC

Fotó: LEVC

A LEVC (Londoni Elektromos Jármű Vállalat) a Markötter Bielefeld autókereskedéssel kötötte meg az első értékesítési és szolgáltatási együttműködését Németországban. Ezt megelőzte tavaly egy Közép-Európai értékesítési iroda nyitása, Frankfurtban.

Hirdetés

A Markötter Bielefeld autókereskedés az akkumulátoros elektromos TX Shuttle személyszállító és az új Transporter VN5 áruszállító modelleket fogja kínálni, és több mint tíz TX Shuttle-t már sikerült is eladni három helyi üzemeltetőnek. A németországi jelenlét kiépítésével nem zárul le a LEVC terjeszkedése, 2021 végére ugyanis már 21 európai országban tervezi képviseltetni magát.

„Az első teljes értékű LEVC értékesítési és szolgáltatási partner kijelölése egy fontos mérföldkő az exportstratégiánk előremozdításában, amit az európai értékesítési hálózatunk bővítésével végzünk. Az üzleti tervünk megvalósítása érdekében, most aktívan új üzleti partnereket keresünk egész Európában” – nyilatkozta Joerg Hofmann, a LEVC vezérigazgatója – számolt be az electrive.com.

Kiemelt Partnereink