Gyártók Négykarikás balettcipők

Négykarikás balettcipők

autopro.hu | 2015.11.17 18:33

Négykarikás balettcipők

A Győri Balett őszi premierjeként az Egyensúly című kétrészes balett-estet láthatta a közönség. A premier keretében Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója második alkalommal adta át a vállalat által alapított Minőségi Táncművészetért Díjat. Az elismerést az idei évben Gyurmánczi Diánának, a Győri Balett magántáncosának ítélte a kuratórium.

Hirdetés

– Büszkék vagyunk rá, hogy az Audi Hungaria 2002 óta, immár 13 éve főtámogatója a nemzetközileg is méltán elismert Győri Balett társulatának – mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. – Társadalmi felelősségvállalásunk részeként alapvető számunkra a kultúra támogatása. Ennek jegyében alapítottuk hagyományteremtő jelleggel az Audi Hungaria Minőségi Táncművészetért Díjat, amellyel minden évben a Győri Balett egy művészének kiemelkedő teljesítményét szeretnénk elismerni.

Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója, Gyurmánczi Diána, a Győri Balett magántáncosa és Kiss János, a Győri Balett igazgatója

A balett-társulat két látványos egy felvonásos darabot mutatott be. A Kizökkent című darabot Cayetano Soto, míg A terem című előadást Velekei László koreográfiájában nézhették meg a táncművészet iránt érdeklődők.

A prémiumgyártó a Győri Balett társulata mellett számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat, mint például a Magyar Táncfesztivált és a nemzetközi sztárokat felvonultató Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertjét.

Kiemelt Partnereink