Gyártók Minden követ megmozgat a VW új modelljéért

Minden követ megmozgat a VW új modelljéért

autopro.hu/P.B. | 2024.01.25 15:19

Minden követ megmozgat a VW új modelljéért

Fotó: Volkswagen Newsroom

A Volkswagen szombati és éjszakai műszakokba hívja a wolfsburgi gyár dolgozóit. A megfeszített munkára azért van szükség, hogy az új Tiguan minél hamarabb a piacra kerüljön.

Hirdetés

Míg a Volkswagen elektromos autói iránt a vártnál alacsonyabb a kereslet, és emiatt a gyárak sem működnek teljes kapacitással, addig az új belső égésű motoros modellek gyártósorai csúcsra vannak járatva Wolfsburgban. Februárra és márciusra új speciális műszakokat tervez a Volkswagen a központi üzemében, hogy időben piacra dobhassa új modelljét.

Konkrétan az új Tiguan piaci bevezetéséről van szó, aminek érdekében hétvégi és éjszakai műszakokat is bevet a Volkswagen. A cég szóvivője szerint különleges intézkedésekről állapodtak meg a wolfsburgi gyártásra vonatkozóan.

A speciális műszakok a gyártósori feladatok mellett többek között a gyári logisztikával és a gyártás minőségbiztosításával is foglalkoznak. A speciális műszakok jelenleg a 11. naptári hét végéig, azaz a március 16-i hétvégéig tartanak – írja az Automobilwoche.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink