Gyártók Megérkezett a megújult Kia Sportage

Megérkezett a megújult Kia Sportage

autopro.hu | 2014.02.08 14:19

Megérkezett a megújult Kia Sportage

A 84. Genfi Autószalonon, március 4-én mutatja be felfrissített modelljét a dél-koreai autógyártó. Magyarországon már kapható.

Hirdetés

A márka legkeresettebb kompakt szabadidőautója a 2014-es modellévre kisebb, mégis jelentősnek mondható módosításokon esett át. Megújult a külső, felfrissült a belső, új anyagok jelentek meg az utastérben.

Oldalról is érzékelhető a frissítés hatása

Az új Sportage egy sor új funkciót kínál: immár prémium audiorendszer, LED-es hátsó világítás, fűthető kormánykerék, vontatmány-stabilizáló elektronika színesítheti az autózás élményét.

A fejlesztők kiemelt figyelmet fordítottak a zaj- és rezgéscsillapításra. A szélzajt hangszigetelő szélvédő tompítja, míg a karosszéria stratégiai pontjain - a segédvázaknál és a sebességváltó új rögzítéseinél egyaránt - további finomításokkal csökkentették a vibrációt.

Kia Sportage 2014
Kattintásra képsorozat nyílik

A Sportage a Kia legkeresettebb modellje az európai piacokon; 2013-ban 89 553 példány talált belőle gazdára, ami 10,5 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A Kia zsolnai üzemében készülő felfrissített Sportage magyarországi forgalmazása 2014 februárjától indult el.

Kiemelt Partnereink