Gyártók Kütyüvé alakítja az autót a Chevrolet

Kütyüvé alakítja az autót a Chevrolet

autopro.hu | 2013.09.06 12:28

Kütyüvé alakítja az autót a Chevrolet

A Chevrolet MyLink az online-korszak modern autósainak kedvez, akár az okostelefon funkcióit szeretnék behozni a kocsiba, akár „kütyürajongóként” vágynak a vezetési élmény személyre szabására.

Hirdetés

- Chevrolet MyLink technikánk lehetőséget ad az autósnak, hogy menet közben is kapcsolatban maradjon. Egyéb kapható rendszerekkel összehasonlítva ösztönösen és könnyen kezelhető, miközben szemünk az úton, kezünk a volánon marad - mondta Thomas Sedran, a Chevrolet Europe elnök-vezérigazgatója. - Bővített kínálatunk valamennyi típusa remekül együttműködik az okostelefonokkal, és pontosan megfelel a különböző vásárlók igényeinek - tette hozzá.

A Chevrolet MyLink rádió hét- vagy nyolchüvelykes, nagyfelbontású, színes érintőképernyője a hordozható készülékről nyújt hozzáférést többféle médialejátszóhoz és különleges alkalmazáshoz, telefonkönyvhöz, személyes lejátszási listához, fotógalériához és egyéb tárolt adathoz. Tárolóeszközöket, például MP3-lejátszót, iPodot, iPadet könnyű csatlakoztatni hozzá, USB, Bluetooth vagy aux-in aljzat segítségével.

Frankfurtban mutatja be a Chevrolet azt az új MyLink rádiót, amely még többre képes, mint elődje. Héthüvelykes érintőképernyőjén ikonalapú menü jelenik meg, és nemcsak, hogy hangvezérléssel használható, de képes a telefonra érkező szöveges üzenetek hangos felolvasására is. Tolatókamerája pedig a parkolási manőverezést könnyíti meg.

Kiemelt Partnereink