Gyártók Kaptunk egy kis ízelítőt az új Kia Carens-ből

Kaptunk egy kis ízelítőt az új Kia Carens-ből

autopro.hu/P.B. | 2021.12.13 08:19

Kaptunk egy kis ízelítőt az új Kia Carens-ből

Fotó: Kia Newscenter

December 16-án mutatkozik be a Kia Carens, ám aki már nem bír magával, most megnézhet néhány hivatalos képet a modellről. Az autó megfelel majd a legmodernebb digitalizációs elvárásoknak, és láthatóan a megjelenésre is komoly hangsúlyt fektetett a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

A Kia szerint fényűző belső terekkel, intelligens funkciókkal, merész külsővel és a tágas utastérrel várja a vásárlókat a Kia Carens. Mivel a járművet az indiai piacra szánja a gyártó, így főleg az indiai igényekre szabták a Carens-t: mint írják, az ingázó nagycsaládosok is élvezhetik majd az utazást az autóban.

Fotó: Kia Global Media Center

A Carens viszi el a Kia új dizájnfilozófiáját, az „Opposites Unitedet” Indiába. Ez a tervezési filozófia öt erős pilléren alapul, melyeket magyarul talán így lehetne megfogalmazni merészen a természetért, okkal élvezhető, erő a fejlődéshez, technológia az életért és feszültség a nyugalomért (Bold for nature, Joy for reason, Power to progress, Technology for life és Tension for serenity). A Carens dizájnja ezek közül a „Bold for Nature” témára épül.

Nem lesz unalmas

Az autó megkapta a Kia egyedi „Tiger Face” dizájnját elöl – a feltűnő rácsok mellett LED-es fényszórók kerültek a Carens elejére. A SUV-szerű oldalprofil izmos kiállást ölt, és még jobban kiemeli a jármű erős, de mégis kifinomult stílusát.

Fotó: Kia Global Media Center

A Kia Carens tökéletesen megtestesíti legújabb dizájnfilozófiánkat, az „Oposites United”-t, és sikeresen ötvözi a sportosságot a kifinomult egyéniséggel és stílussal, valamint az egyedi esztétikával – mondta Karim Habib, a Kia Design Center alelnöke az autóról.

Fotó: Kia Global Media Center

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink